Kadeti Hrtvatskog cheerleading kluba Grude osvojili srebro, a juniori tim broncu na 7. Cheerleading prvenstvu Bosne i Hercegovine (FOTO) 

U Posušju je za vikend održano 7. Cheerleading prvenstvo Bosne i Hercegovine. Hrvatski cheerleading klub Grude natjecao se u 10 disciplina od čega je osvojio srebro u kadeti tim disciplini, broncu u juniori tim, Maja Marijanović osvojila je broncu u individual cure kadeti, Ana Mikulić broncu u individual cure juniori, Ivana Vranješ i Laura Tomas u duo freestyle pom kadeti osvojile su broncu, Ana Mikulić i Magdalena Šimić u juniori freestyle pom duo broncu, te Ana i Ema Mikulić broncu u juniori hip hop duo, a tim mini kadeti osvojio je 4 mjesto sa zaostatkom od bronce samo jedan bod. Group stunt juniori osvojio je 4 mjesto, a Lara Mikulić u individual mini kadeti 5 mjesto.

Ovim rezultatima Grude i te kako mogu biti ponosne. Nikad veća i jača konkurencija nije bila do sada, a samo prvenstvo odvijalo se paralelno na dva terena, te se prenosilo uživo na youtube kanalu saveza, te na HTV Oscar C televiziji.

Moramo naglasiti da Hrvatski cheerleading klub Grude otvara upise odmah nakon prvenstva te se sprema za buduće izazove, a ove medalje su im zaista veliki poticaj za daljnji rad i napredak.

Sve informacije možete dobiti na broj telefona 063-093-300 ili na facebook stranici kluba Hrvatski cheerleading klub Grude.


4 komentara

 1. Cestitke curama ?

  Like(0)Dislike(0)
 2. Cestitke curama a posebno Laurici,pozz iz Im

  Like(0)Dislike(0)
 3. Bravooo Laura ???

  Like(0)Dislike(0)
 4. Bravo LAURI TOMAS i svima ostalim☺

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.