Kakav je epilog seks-masaže u kabinetu pomoćnika direktora Odjela za poreze UNO-a BiH?

Nakon afere ‘masaža’ u prostorijama Uprave za neizravno oporezivanje BiH, koji je prodrmao bh. javnost, mediji u RS-u raspisali su se o ovom skandaloznom slučaju koji napokon dobiva svoj epilog.

Najteže kazne dobile su masirana Aida Đuzel, a uz nju i Jasmina Halilović – zbog neprijavljivanja slučaja, koja jedina nije imala ‘leđa’. ‘Masera’ Davora Džombića od otkaza je navodno spasio član Upravnog odbora UNO-a, Zoran Tegeltija, jer se radilo o zetovom bratu, prenosi RTVBN.

Masirana Aida Đuzel i Jasmina Halilović najvjerojatnije će dobiti otkaz, dok će ‘maser’ Davor Džombić proći s oštrom disciplinskom mjerom – epilog je nedavne masaže u kabinetu pomoćnika direktora Odjela za poreze u Upravi za neizravno oporezivanje BiH.

Tako su Aida Đuzel i njezin maser, Davor Džombić, različito kažnjeni za isti užitak, dok je najdeblji kraj izvukla Jasmina Halilović, jer nije neposrednog šefa, ili Odjel za unutarnju kontrolu, obavijestila o spornom događanju u kabinetu pomoćnika direktora.

Skupina službenika UNO-a, među kojima je i Jasmina Halilović, na ruke glavnog direktora Mire Džakule poslala je dopis 17. ožujka u kojem navode da se toga dana od 14.45 do 15.55 sati nije moglo ući u službene prostorije pomoćnika direktora Odjela za poreze, piše magazin Faktor.

“Obavljanje službene dužnosti bilo je onemogućeno jer je Aida Đuzel zaključala vrata da bi je kolega Davor Džombić, bez garderobe, masirao na radnom stolu pomoćnika direktora, što se vidi na fotografijama koje su priložene, a koje su slikane iz susjedne prostorije.”

Ovaj dopis nije bio dovoljan, pa su svi radnici Odjela za poreze morali napisati izjavu o svom viđenju događaja. A kada i to nije bilo dovoljno, dopunili su je opisom osobnog postupanja u slučaju ‘masaža’. Budući da se masaža dogodila u petak poslije 14 s, a kako većina pomoćnika petkom uglavnom poslije džume (molitve u džamiji) i ne dolazi na posao, zaposleni radnici nisu mogli da prijave nedolično ponašanje, prenosi RTVBN.

7 komentara

 1. Pa šta ima veze, bolje da se seksaju negao da peru pare. Malo se na pauzi masirali, tako i treba!

  Like(9)Dislike(1)
 2. Triba se vratiti Goli Otok u funkciju !!! Samo za drugi stalez!

  Like(1)Dislike(3)
 3. I ja bi neku seksi tetu masirao 35-45 godina!!:::))))

  Like(2)Dislike(0)
 4. Pa niko ne pise jel zeni bolje potlje masage?

  Like(5)Dislike(0)
 5. I ja bih je masirao ??

  Like(1)Dislike(0)
 6. A Dzuma nije zabranjena za vrijeme radnog vremena pa čak i da se posle molitve i ne vrate na radna mjesta. Pa zar to nije veca steta za jadnu drzavu od malo masirancije

  Like(4)Dislike(0)
 7. Bolje joj je garant,potlje masaze je uvijek bolje haha

  Like(1)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.