KAKO JE KATI ŠARIĆ ODUZET STAN: Priopćenje za javnost u povodu slučaja obitelji Šarić

Poštovani!

Budući da smo ovih dana dobili već nekoliko poziva i poruka sa upitom u vezi obitelji Šarić, dužni smo informirati javnost o svemu što se događalo i što je tek pred nama.Minores je od početka javno istupao i pokušavao djelovati na miran i civiliziran način, pokušavajući spriječiti negativne posljedice za jednu socijalno ugroženu obitelj u Mostaru.U slučaju Kate Šarić i njene borbe protiv nepravednog sustava Minores je javno istupao u ime nekolicine pojedinaca koji su odradili ogroman posao, ali se nisu htjeli previše medijski eksponirati. Ovo priopćenje upućujemo u ime tih ljudi.

Već smo u par navrata pokušavali dogovoriti otkup stana s novim kupcem kako bi obitelj Šarić mogla ostati u stanu, no pregovori su svaki put propadali zbog nejasnih i nerealnih uvjeta, koje je kupac postavljao pred nas, a s kojima mi nismo imali nikakve veze. Konkretno se radi o demantiranju pojedinih novinara s kojima nismo povezani i koji su radili svoj posao.

Naš cilj nikad nije bila borba protiv konkretnih pojedinaca, nego borba za jednu obitelj koju je nepravedni sustav (zbog njihova neznanja i neupućenosti) prevario i iskoristio. Budući da je deložacija već najavljena za srijedu (15. lipnja 2016. godine) ovim putem želimo spriječiti nemile scene.

Još jednom javno apeliramo na kupca stana da prihvati našu ponudu i uzme novac koji je dao za stan. Budući da je novac već prikupljen, spremni smo otkupiti stan te platiti i sve njihove dodatne troškove.

Nama je jedini cilj da obitelj Šarić (bez obzira na sva razočarenja i mane) ostane u svom stanu. Druga strana već ima i naše kontakte i kontakt našeg odvjetnika koji je posredovao u cijelom slučaju i usrdno se nadamo da će nam što prije odgovoriti i prihvatiti našu ponudu, kako bi ova cijela priča napokon dobila sretan završetak. Nadamo se da će druga strana odgovoriti na naš poziv.

U ime nekolicine pojedinaca: Organizacija Minores

Kako je Kati Šarić uzet stan?

Pokojni muž gđe. Šarić je imao spor

Sporio s nekim građaninom iz Drežnice jer je ovaj preko Šarićevee parcele asfaltirao cestu.

Muž Kate Šarić tijekom procesa umire.

Tom građaninu iz Drežnice stanvitom Mušiću  je rečeno (sudskom odlukom) da ukloni put

Troškovi suda nisu bili plaćeni

Kata Šarić tvrdi  da nije baš obaviještavana o tim troškovima

A troškovi su se u tišini iz godine u godinu gomilali pa su s početnih nekoliko stotina maraka narasli na nekoliko tisuća.
Sud je pokrenuo ovrhu radi naplate sudskih troškova.

Stan se potom prodaje ni manje ni više nego kome?

Vesni Milas – djelatnici suda.

 

Ako nekome nije jasno da se ovde ne radi o pravdi i pravu nego o pravosudnoj mafiji , jebaji ga.

Ovo je posao i za Visoko sudsko i tužiteljsko vijeće.

Poskok.info

9 komentara

 1. sramota velika ne zbog delozacije nego zbog osobe koja je kupila stan

  Like(4)Dislike(0)
 2. Vesna Milas dabogda ti sw svi susjedi popljuvali na glavu

  Like(4)Dislike(0)
 3. Kriminal i krađa pod zastavom pseudo Pravde

  Kradljivca Vesnu Milas i njezinog kriminalnog sudca u Mostaru na sredini Rondoa javno zavezati, 10 Dana kamenovati i ondan klečajući ih zapaliti ako ne vrate 3 puta veći novčani iznos obitelji Šarić.

  Nažalost takvi smradovu osjećaju samo fizičku bol.
  Situacija kriminalna ista ko pod Titom !

  Like(3)Dislike(1)
 4. Tužna Vesna imaš li ti dicu čemu se nadaš u životu znašli da nema blagoslova u tuđem i ti i oni ko te stoji jer ti ovo nemoreš sama uradit bez blagoslova vekiki vlastodržaca sramotno i od boga i naroda

  Like(3)Dislike(0)
 5. Vesnu idealna za osnovat najjaču stranku

  Like(2)Dislike(0)
 6. Ima li ta Vesna stranku?

  Like(0)Dislike(0)
 7. Tko je ta Vesna? Jeli iz Tihaljine?

  Like(0)Dislike(0)
 8. Ljudi,ovo je zalosno i tragicno..Jos samo jedan slucaj sta sustav moze napraviti malom covjeku…Danas obitelj Saric a sutra mozda netko od nas…Doticna Vesna,nece imati nikad dusevnog mira u tom stanu…a obitelj Saric se treba naoruzat zivcima,jer pravda je spora ali dostizna…

  Like(1)Dislike(0)
 9. Dotična Vesna najvjerovatnije neće ni koristiti taj stan. Ili će ga unajmljivati studentima ili prodati za trostruku cijenu.

  Njij je novac bitan, a ne riješenje stambenog pitanja. U pitanju je čista pohlepa. Ne želim nikog kleti, ali ovo je baš za nekog prokleti sve do 7 koljena unaprijed.

  Like(2)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.