Kanadi fali radnika, traže 140 vozača kamiona, poslodavac u Zagrebu 29. ožujka

Kanadska je radna snaga preopterećena, a postoji ogromna potražnja za radnicima u naftnom i plinskom sektoru u kojemu je postoji čak 85.000 radnih mjesta.

Pro Hire Solutions agencija za posredovanje putem portala MojPosao traži 140 vozača kamiona za rad u Kanadi. Ista je agencija i prošle godine tražila stotinu vozača za plaću od 35 do 49 tisuća eura, a slično je i ove godine.

Direktor Pro Hire Solutions dodao je da trošak putovanja u Kanadu (avionsku kartu) plaća poslodavac.

“Mi dogovaramo zajednički smještaj za vozače. To znači da će dvoje vozača dijeliti jedan dvosobni apartman, a za svakoga od njih predviđen je i budžet kako bi si mogli osigurati sve potrebno prije nego što dobiju prvu plaću, što je obično tri tjedna od dolaska. Kasnije se plaća isplaćuje svako dva tjedna.”

Kako je istaknuto na portalu MojPosao, selekcijski će postupak podrazumijevati intervju putem Skypea, zatim razgovor za posao s poslodavcem koji će se održati u Zagrebu 29. ožujka.

Vozačima će biti osigurane radne dozvole i drugi potrebni dokumenti, otvoren bankovni račun, a proći će i desetodnevnu autoškolu kako bi dobili kanadsku vozačku dozvolu.

Na oglas se možete prijaviti do 23. ožujka

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.