Kaos u Stocu: Maskirani oteli kutije; Kandidat fizički napao Povjerenstvo (VIDEO)

Prije incidenta u kojem je pretučen predsjednik Općinskog izbornog povjerenstva Ivan Perić došle su informacije o izgredima na tri stolačka biračka mjeste te da su osobe s kapuljačama izuzele kutije s glasačkim listićima. Perić se nalazi u stolačkom Domu zdravlja, a ozlijeđene su još dvije osobe. Napao ga je kandidat na lokalnim izborima.

stolacizboripraznaucionica

Potvrđeno je to na izvanrednoj sjednici Središnjeg izbornog povjerenstva nakon što je objavljeno da je obustavljeno glasovanje u Općini Stolac.

Perića je, kako tvrdi više izvora, napao netko iz SDA, a prema neslužbenim informacijama učinio je to upravo kandidat za načelnika Općine Salmir Kaplan. MUP HNŽ-a poslao je pripadnike specijalne policije u Stolac što je iz Ministarstva potvrđeno iz za Bljesak.info.

stolaclistici500px

Šef stožera sigurnosne akcije “Izbori 2016.” Relja Kovač rekao je za Fenu kako je prekinuto na 17 glasačkih mjesta, a razlog je ”fizički obračun u kojem je povrijeđena jedna osoba, predsjednik općinske izborne komisije”.

”Protiv druge osobe koja je sudjelovala u ovom fizičkom obračunu uslijedit će prijava ako se informacije pokažu točnim”, dodao je bez više detalja. Kovač naglašava da su informacije još u fazi provjere.

U Stocu su nepravilnosti počele već od samog jutra, a Dnevni avaz piše kako su se ” svi bošnjački predsjednici općinskih izbornih komisija su se povukli, jer im nije omogućen rad”.

stolaclistici2500px

Televizija N1 je objavila kako su u fizičkom sukobu zbog kojeg je prekinut izborni proces u Stocu sudjelovali kandidat za načelnika Općine Stolac, Salmir Kaplan i predsjednik Općinskog izbornog povjerenstva Mario Raguž.

Raguž je navodno izgubio svijest i vozilom hitne pomoći prevezen je u CUM Mostar.

bljesak.info

2 komentara

  1. Ovo je tribalo riješit 93 i 94 unda pusti saf nam jebu mater

    Like(5)Dislike(0)
  2. Još ako artape pustimo unutra, ne da će biti opasno glasovati već će nama Hrvatima ukinuti pravo glasa. Slažem se sa prvim komentarom. Muslimanima je tek 14oo i neka godina po nihovom kalendaru. Pogledajte povijest, pa ćete vidjeti koji je naš civilizacijski nivo bio kad smo mi bili u tim godinama. Nije im ni zamjert, samo se od takvih treba distancirat. Eto ima tamo, eto im njihovo, a svoj mrginj čuvat ko zjenicu oka. Jer ako pustiš i jednog najebo si.

    Like(2)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.