Karate: Široki iz Splita odnio pet odličja, Mile Soldo brončani 

Karataši Širokog iza sebe imaju uspješan vikend. Na 1. Split karate kupu u organizaciji Karate kluba Dalmacija i podršku Hrvatskog karate saveza osvojili su pet odličja.

Na natjecanju je nastupilo preko 700 karataša iz pet zemalja, Hrvatske, Italije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Slovenije. Natjecatelji Karate kluba Široki osvojili su dva zlata i tri bronce.

Zlatnim medaljama i peharom okitili su se Anđela Soldo i Tvrtko Bazina, a brončanom medaljom Mile Soldo, koji se nakon nemilog događaja napokon vratio natjecanju, Ante Zovko te Mislav Čović koji je odličje osvojio u kategoriji Kata.

“Moglo je biti više medalja, ali nažalost, Tomo Sesar zbog lošeg ozvučenja i komplicirane organizacije uopće nije nastupio”, poručili su iz kluba te dodali: Sada s nestrpljenjem očekujemo nastup Gabrijele Begić na Europskom prvenstvu u Sofiji.”

8 komentara

 1. Velik karatas kad su ga prebili

  Like(2)Dislike(9)
 2. U nesvjesnom stanju mozes prebiti koga zelis…I valjda je to za neke hrabrost i veličina tih huligana…Odnosno stative,jer ona je krivac za prebijanje!

  Like(8)Dislike(1)
 3. Dobar Mile dobar još da propjeva bio bi pravi.

  Like(1)Dislike(1)
 4. pohvale za soldu samo naprid svi oni koji te nemogu da prestignu uporno tvrde dasi na krivom putu legendarni kung fu borac bruce le toje njegova uzrečica

  Like(3)Dislike(1)
 5. Ajde da je mali Soldo dobro.
  Kako je s pamćenjem, sića li se kako je medalju osvojio??????????????

  Like(1)Dislike(4)
 6. Babaroga mislim da ces ti uskoro imat amneziju.cuo ja da ce natamburat jednog po jednog i onog sto nije bio tamo a prozivaju ga bidnog.isprika bio je do 11 tako je rekao.uzeti su mob.ali ima ih jos …

  Like(0)Dislike(0)
 7. Kazu ima i s ekskurzije.kazu velim ali ne znam da li to zelim ili ne zelim…

  Like(1)Dislike(0)
 8. A daje Mile prebio tog tajkuna svi bi širokobriježani upirali prstom u Milu…al jbg njegovi nisu tajkuni

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.