Katica i Robert Zadro su Počasni građani općine Grude

Općinsko vijeće Grude održalo je 30. sjednicu 14. rujna 2016. godine, posljednju u ovom sazivu. Dnevni red sjednice od 7 točaka, dostavljen u materijalima za sjednicu, dopunjen je sa tri nove točke.

Nakon glasovanja, jednoglasno je usvojena Odluka o određivanju građevinskog zemljišta u državnom vlasništvu na pet građevinskih parcela.
Odlukom o prodaji građevinskog zemljišta putem javnog nadmetanja-licitacije tri građevinske parcele biti će ponuđene na prodaju zainteresiranim ponuđačima.

Nakon glasovanja jednoglasno je usvojen Zaključak davanju ovlaštenja Općinskom načelniku za zaključivanje ugovora u prodaji građevinskog zemljišta u K.o. Grude i K.o. Ružići radi oblikovanja vlasničkih parcela.

Nakon glasovanja, jednoglasno je usvojena Odluka o dodjeli javnog priznanja općine Grude Počasni građanin općine Grude Katici Zadro, udovici generala Blage Zadre i Robertu Zadri, posthumno, te Nagrada općine Grude: Osnovnoj glazbenoj školi “Grude” Grude, Košarkaškom klubu “Grude” Grude i Gospodarskom društvu “Bilton” d.o.o. Grude.

Nakon glasovanja, jednoglasno je usvojen Zaključak o davanju u zakup zemljišta na lokalitetu K.o. Borajna JP HT Eronet d.d. Mostar

Nakon glasovanja, jednoglasno je usvojena Odluka o određivanju matičnih područja za vođenje matičnih knjiga na području općine Grude.

Nakon glasovanja, jednoglasno je usvojena Odluka o raspisivanju javnog poziva za zakup poljoprivrednog zemljišta radi podizanja višegodišnjih nasada smilja.

Nakon glasovanja, jednoglasno je usvojeno Rješenje o utvrđenju prava vlasništva u korist Kamila Milasa iz Tihaljine.

3 komentara

  1. Iza proglasenja pocasnih gradana obitelji Zadro i to s zakasnjenjem 30 godina krije se plackaski pohod Hdz i Covica na muznju para i kupnju Eroneta i Elektrolize koja au oni sramota i tuga za ovaj narod

    Like(2)Dislike(2)
  2. Kako se može postati počasnim građaninom Gruda, ako Grude nisu grad?

    Like(2)Dislike(0)
  3. sve more kad se oće

    Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.