Klobučanin u kvizu Šifra napada 500.000 kuna

Nakon nastupa u kvizu Potjera u lipnju prošle godine, Hrvoje Čuljak iz Klobuka nastavio je sudjelovati na kvizovima, a svoje znanje je testirao u kvizu Šifra.

Riječ je o kvizu znanja u kojem natjecatelj u glavnoj igri odgovara na pitanja općeg znanja nastojeći uspješno proći 3 kruga natjecanja i doći do finalne igre u kojoj može osvojiti maksimalnu nagradu od 500.000,00 kuna.

U emisiji koju smo imali priliku gledati u četvrtak 2.veljače Hrvoje je zaključao svoju prvu šifru, što mu je dalo pravo da krene u nastavak natjecanja kojeg ćemo gledati za tjedan dana. Kviz se emitira jednom tjedno, četvrtkom na prvom programu HRT s početkom u 20.05 sati.

Ovaj mladi Klobučanin trenutno boravi u Zagrebu gdje pohađa Visoku školu za informacijske tehnologije, kao što se sam pohvalio, dolazi iz velike obitelji sa petoro djece, Hrvoje ima dvije sestre i dva brata, a cijela obitelj je jako svestrana i kreativna, piše Radio Ljubuški.

Hoće li Hrvoje osvojiti pola milijuna kuna ostaje nam sačekati slijedeću emisiju, do tad s nestrpljenjem očekujemo njegov ponovni nastup i želimo mu svu sreću.

3 komentara

  1. To sine uzmi lovu rvatinam svakako ako nije u nas ercegovaca oni neznaju šnjon upravit.

    Like(1)Dislike(3)
  2. To nahijane brate bekijaši te prate svaka čast i pohvala kapa do poda

    Like(1)Dislike(0)
  3. Zao mi je lik nije prosao

    Like(2)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.