Klobuk: Uhvaćen dok je zalijevao dvometarske stabljike indijske konoplje

Policija u Ljubuškom uhvatila je muškarca u Klobuku dok je zalijevao osam stabljika indijske konoplje dužine preko dva metra.

”Policijski službenici Sektora kriminalističke policije MUP-a Županije Zapadnohercegovačke operativnim radom na terenu došli su do saznaja da se u mjestu Klobuk, općina Ljubuški nalazi nasad indijske konoplje, nakon čega se pristupilo pretrazi terena kojom je pronađeno osam stabljika koje svojim izgledom i mirisom asociraju na indijsku konoplju.

U četvrtak, 31. kolovoza 2017. godine u mjestu Klobuk, lokalitet Dabrnja, općina Ljubuški oko 18.30 sati policijski službenici Sektora kriminalističke policije lišili su slobode osobu A.R. (1978.) iz Klobuka, dok je zalijevao zelene stabljike koje svojim izgledom i mirisom asociraju na stabljike indijske konoplje.

Nakon lišenja slobode na licu mjesta izvršen je očevid od strane policijskih službenika Sektora kriminalističke policije MUP-a ŽZH i PU Ljubuški, a po završetku istog osam zelenih stabljika dužine preko dva metra, posječeno je i smješteno u prostorije MUP-a ŽZH.

Po lišenju slobode nad A.R. u prostorijama SKP MUP-a Ljubuški otvorena je kriminalistička obrada, a u idućem razdoblju bit će obavljena sva potrebita vještačenja izuzetih dokaza.

O svim poduzetim mjerama i radnjama izvješten je dežurni županijski tužitelj Županijskog tužiteljstva ŽZH u Širokom Brijegu, a po kompletiranju predmeta bit će dostavljeno odgovarajuće izvješće Tužiteljstvu”, priopćeno je iz Uprave policije MUP-a ŽZH.

11 komentara

 1. Jesi baksuz pajdo

  Like(2)Dislike(0)
 2. Jebla vas trava,sto dirate ljudima to ikako. Koliko je necete nac niste svjesni glupi drotovi. Osam nasli,ma vi ste heroji,picke.

  Like(0)Dislike(0)
 3. Tko je AR

  Like(0)Dislike(0)
 4. Puno ime i prezime.MOLIM

  Like(5)Dislike(0)
 5. Jebo Klobuk,bitno je da “čovik” u Vitini ne padne!!!

  Like(0)Dislike(0)
 6. Nedaju čoviku živit nećeš ove godine pajdo kupit krmeta

  Like(1)Dislike(0)
 7. A mirise ko dunja

  Like(1)Dislike(0)
 8. A i ova će na tržište!!

  Like(2)Dislike(0)
 9. A jadan covik u kakve opanke je se obuo😭😭😭

  Like(1)Dislike(0)
 10. 😱😱😱😱😱😱

  Like(0)Dislike(0)
 11. Jadni did malo za svoj ćejf i oni ga hapse. Pustite vi dida ima njih gori od njega. Nego džabe je ćoravu namigivati i gluvu govoriti.

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.