‘Ko to tamo stenje: Cijeli grad na radiju je slušao seks uživo

Radio ‘Centar’ inače emitira narodnu glazbu, no to nije bio slučaj prošle subote kada su slušatelji nešto prije ponoći začuli strastvene uzdahe. Snimka seksa potrajala je punih dvadesetak minuta, na veselje mnogih slušatelja, ali i šok glavne urednice radija.

Mnogi su odmah posumnjali da je cijeli Kragujevac mogao čuti seks između dvoje zaposlenika radija, no iz ‘Centra’ to odlučno opovrgavaju.

– I mi smo zatečeni ovim, a u studiju nemamo ni mikrofon. Moguće je da se netko ‘umiješao’ u našu frekvenciju i tako pustio ‘svoj program’. Preslušali smo snimku programa i toga sigurno nije bilo u našoj matrici. Zbog toga vjerujemo da je netko uspio ući na našu frekvenciju, izjavila je Maja Milivojević, glavna urednica radija.

– Mi smo ozbiljna stanica i ovo nam se nikada nije dogodilo. Mi puštamo glazbu i reklame, a ne seks. Ja sam bila kod kuće, s djecom. Bolesna sam, imam boginje, u tom terminu sigurno nisam bila u studiju, zaključila je Milivojević.

Radio stručnjaci i amateri za Blic su potvrdili da je ‘pomoću moderne tehnologije zaista moguće upasti na tuđu frekvenciju i pustiti svoj program’.

Priču je za taj medij potvrdio i kragujevački taksist Slobodan Milojević.

– Mi vozači smo se okupili i slušali cijeli performans. Oko dvadesetak minuta su svi u Kragujevcu, koji su bili na pravoj frekvenciji, slušali seks uživo. Smijeha je bilo i u obližnjoj prodavaonici brze hrane i u kiosku, veselo je ispričao taksist.

24sata.hr

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.