Kobilovača: Djevojci popriječili put i opljačkali je

U noći s ponedjeljak na utorak oko 00:30 sati su djevojku iz Čitluka, trojica razbojnika presrela s dva automobila u trenutku dok se automobilom iz smjera Mostara kretala prema Čitluku, piše Brotnjo.info.

Na lokalitetu Kobilovača nakon što su joj popriječili cestu, razbojnici su joj oduzeli novac i ostale vrijedne stvari koje je imala u automobilu, te su se dali u bijeg. Djevojka je doživjela šok od kojega će se vjerojatno još mjesecima oporavljati.

Iz MUP HNŽ-a je za portal Bljesak.info rečeno kako nisu zabilježili nikakvu prijavu na ovom području.

Portal Brotnjo.info navodi kako na predjelu Kobilovače suvereno vladaju drumski razbojnici, baš kao u nekom akcijskom filmu.

Podsjećaju kako je prije nepunih godinu dana, točnije 20. ožujka 2016. godine oko 4:30 sati kod skretanja za brdo Hum razbojnici su presreli putničko vozilo Golf VI na način da su mu svojim vozilom prepriječili cestu. Nakon toga su napali vozača te ga na silu izvukli iz automobila, a tom prilikom su dva suputnika iz Golfa fizički napadnuta. Napadnute osobe su bile s područja Brotnja. Tom prilikom policija je podnijela Izvješće o izvršenom kaznenom djelu Županijskom tužiteljstvu u Mostaru.

17 komentara

 1. Evo ljudi, vidimo i čitamo šta se događa na cestama. Možemo to svi očekivati i na drugim putnim pravcima. A policija? Policija postavlja kamere, radare, tronošce i tako ubire silni novac, pravi harač i time se jedino bave na cestama, sve drugo je nebitno. Ali nije do policije, njih na cestu upute vlastodršci sa ciljem ubiranja što većih prihoda po tom osnovu.

  Like(22)Dislike(4)
 2. Pa di će cura sama u ta doba uz Kobilovaču, šta li cura sama radi na drumu u ta doba…

  Like(4)Dislike(18)
 3. Milojko, ovo su ozbiljne i opasne stvari, ne treba ih tako komentirati.

  Like(6)Dislike(2)
 4. Nek pripriče čeka i šuplja cije jadnici

  Like(0)Dislike(1)
 5. nije bitno di iđe cura, netriba nasilje treba se o tme vodit racuna.

  Like(5)Dislike(0)
 6. Čuj sta ce cura sama u ta doba koji si ti selseljacina Milojko u glavu.more li cura ic iz svatova.sta te uostalom briga ko kuda ide i odakle.gledaj svoja posla ne ko kakva babetina

  Like(12)Dislike(0)
 7. Dobro je prosla da je nisu silovali.

  Like(3)Dislike(0)
 8. Možda je bingala, pa onda evo džepa gdje su pare bile.

  Like(4)Dislike(0)
 9. Triba ljudima dozvolit da nose oruzje za osobnu obranu pa da mozeš marvu oladit

  Like(5)Dislike(0)
 10. Organizirao bi prosvjed protiv ” policijskog zlostavljanja” , zanima me imam li podrsku ?

  Like(11)Dislike(0)
 11. Zato kad te netko zaustavlja u to doba gazi pa ko živ ko mrtav

  Like(6)Dislike(0)
 12. To su mostarski alijasi..ne idem tamo puno..za mi cure..vjerojatno su je pratili tako i auta kradu..za takve je 9mm zakon.ali samo da te ne iznenade..uvik spreman.

  Like(1)Dislike(0)
 13. Haha nije tema ali izgleda zenga ide samo kad kad ga zabolu

  Like(0)Dislike(0)
 14. Kakvi su svatovi sridom, nema ona šta sama u nika doba odat, di su caca mater, ima li je momak odvest…samo vi same tancajte po cesti, sve je puno razbojnika babaroga vistica i svake bagre, vukova medjeda pa kad nesto bude , onda ajme jadnatisan

  Like(0)Dislike(1)
 15. Aaa vidi zenge , puca zapason 9mm medju nogam 9cm a pune gace kad mora u mostar hahahahaha

  Like(3)Dislike(0)
 16. Kad bi zapucao zaboravili bi oni auta upaliti!

  Like(1)Dislike(0)
 17. Nije da me je strah,ai 7,62 je za pasom,imam celicnu teleskopsku palicu,i veci suzavac. U gepektu imam tesarsku sikiricu ko britva,kosor kratke rucke i bombu kragujevacku. Ne briga me koliko ce njih meni cestu poprijecit. Probusi jednoga ostalu pobigose.

  Like(1)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.