Kočerin: Rekordan broj posjetitelja na Petrovdanskom malonogometnom turniru (FOTO)

Već 37 godina zaredom u širokobriješkom selu Kočerin odigrava se tradicionalni malonogometni ”Petrovdanski malonogometni turnir” koji se igra na blagdan svetih Petra i Pavla, zaštitnika Župe Kočerin. ”Petrovdanski malonogometni turnir” ujedno je i najstariji malonogometni turnir u regiji.

U tvrdoj i izvrsnoj finalnoj utakmici snage su odmjerile ekipe Caffe Pavo Dubint i Vaske Benz, a pobjedu je od 2:1 odnijela je ekipa Caffe Pavo Dubint za koju je igralo nekoliko reprezentativaca Hrvatske. Utakmicu su obilježile odlične intervencije vratara pobjedničke ekipe Franka Bilića koji je spašavao u nekoliko navrata. Također, sreća ove večeri nije pomazila ekipu Vaske Benza čiji su igrači u četiri navrata pogađali vratnicu.

Pobjedničkoj ekipi pripao je pehar i novčana nagrada u iznosi od 6.000 KM, dok je drugoplasirana ekipa, uz pehar, osvojila 2.500 KM.

U utakmici za treće mjesto Stomatološka ordinacija Jurić slavila je protiv Sportskog centra Ćorkov dolac rezultatom 4:3 te joj je pripala, uz pehar, novčana nagrada od 1.000 KM, a četveroplasiranoj nagrada od 500 KM.

Nakon utakmice, koja je ove godina privukla rekordan broj posjetitelja na igralište područne osnovne škole u Kočerinu, nastavljeno je druženje par tisuća ljudi, a za glazbene numere pobrinula se grupa Denirom iz Mostara.
image

image

image

image

image

image

image

Jabuka.tv

1 komentar

  1. Ko je Dibsia napumpao?

    Like(1)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.