KOĆUŠA: Tekuća čarolija koja mami uzdahe (FOTO)

Jedan od najljepših prirodnih bisera ovoga dijela Hercegovine, vodopad Koćuša, omiljeno je mjesto  okupljanja lokalnih stanovnika, a u posljednje vrijeme i  brojnih turista.

Osobito u ljetnim mjesecima, mnogima  najatraktivnije kupalište  rijeke Trebižat, u mjestu Veljaci,  ima štošta  toga za ponuditi. Uz prekrasan vodopad, može se uživati i u bogatoj ponudi Prirodnog vodenog parka Koćuša.

Prije svega, gostima se nudi zdrava, domaća hrana, a čari ukusnih specijaliteta imali su prigodu osjetiti gosti iz Italije, Poljske, Češke…

Još jedna turistička sezona je pred vratima, stoga je u subotu u Prirodnom vodenom parku Koćuša  bila izrazito vesela  atmosfera. Za sve one koji su se u večernjim satima zatekli u ovoj prirodnoj oazi, bio je priređen roštilj, piće, uz dobru glazbu te vatromet.

„Često posjećujem ovo mjesto, nadasve zbog predivnog ambijenta, ali, naravno, i zbog odlično spravljenih domaćih specijaliteta. Da nije oku lijepo i ugodno, ne bi ovdje došli  ni poznati  redatelj Emir Kusturica i glumica Monica Bellucci. Dajem čistu  peticu“, kazao nam je jedan od tamošnjih gostiju.

Za očekivati je da će Prirodni vodeni park Koćuša mnogima postati nezaobilazna destinacija za odmor i osvježenje, ali i za proslavu raznih prigoda.

Dnevni list

1 komentar

  1. Prva liga

    Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.