Koliko je Bandić učinio za Hrvate u BiH

U prvom izdanju emisije “Nadležno ministarstvo” na TV Kiss, gost zagrebački gradonačelnik Milan Bandić izjavio je između ostalog da jedina funkcija koja ga zanima jeste mjesto premijera Republike Hrvatske, piše Fena

Napomenuo je da nikada nijedna stranka poslije Franje Tuđmana nije uspjela obnoviti mandat, te da ne očekuje da će se to dogoditi i ovaj put.

”Svi će oni trebati Milana Bandića radi formiranja vlasti”, izjavio je zagrebački gradonačelnik jasno očekujući visok koalicijski kapacitet nakon izbora.

Na pitanje kako komentira činjenicu da mu je zbog političkog stava o položaju Hrvata u BiH uskraćena titula počasnog građanina Sarajeva, Bandić je izjavio da to govori o onima koji su tu odluku povukli, te da bi on ponovo izjavio sve isto.

Nakon izbora u RH, Bandić očekuje da će moći uraditi mnogo više na ravnopravnosti Hrvata u BiH, iako je istaknuo kako je i do sada učinio više za Hrvate u BiH nego svi političari iz Hrvatske prije njega.

 

U prvom izdanju Nadležnog ministarstva gost, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić jasno je rekao: Jedino što me zanima jeste mjesto premijera Republike Hrvatske!

Posted by HRT Kiseljak on 30. listopad 2015

3 komentara

  1. Milan je vrlo malo uradio za Hrvate u BiH . To je istina!

    Like(3)Dislike(1)
  2. Nije nista upravu si

    Like(2)Dislike(1)
  3. Dok je mogao bio je voljan. No ovi nasi hadezeovci nisu htjeli nista od “komunjare”. A mogli su puuuuuno vise izvuci

    Like(1)Dislike(2)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.