Koliko košta iznajmljivanje stana u Njemačkoj?

Prema podacima portala “Immobilienscout24.de”, prosječne cijene najma nekretnina u Frankfurtu, Munchenu i Stuttgartu iznose oko 800 eura, javlja agencija Anadolija.

Najniže cijene u Munchenu su u predgrađima, gdje se kreću u prosjeku između 500 i 800 eura. Stanarina je najviša u samome centru, gdje dostižu čak i 1.400 eura.

Stanarina u Frankfurtu kreću se od 500 eura u predgrađu do preko 1.000 eura u samome centru.

Cijene najma stanova u Frankfurtu u prosjeku iznose oko 800 eura.

Prosječna stanarina u Stuttgartu iznosi oko 800-900 eura. Na primjer, prosječna cijena najma za dvosobni stan od 70 kvadrata u blizini glavne željezničke stanice košta više od 900 eura.

Anadolija

4 komentara

 1. eto,pa kazu ajmo u njemacku. kako zivit?

  Like(2)Dislike(0)
 2. Ko je naucio radit radice i ovde ko nece nece nitamo.Netriba mu ic .Bila sam i tamo i vamo.Hvala im.A volila bi da svi odu nek vide?

  Like(1)Dislike(0)
 3. Ko ovdje ima bilo kakav posao netreba mu ić u Njemačku. U Njemačkoj jesu veće plaće ali su i troškovi života punooooooo veći. Ali šta će svit kad ovdje nema posla ni za minimalnu plaću…

  Like(1)Dislike(0)
 4. Evo kodnas ako zivos u centru vukojebine stan 500 e a ako ti tata radi u opcini nemoras ni iz kuce izlazit a kamoli nesto radit a oni koji oce radit najebalisu i ovde i u njemackoj a neradnici uvjek se mogu tatici vratit

  Like(1)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.