Kolone Mercedesa stižu u nedjelju u Široki Brijeg

Samo dva dana dijele nas od 2. Mercedes Meetinga Hercegovina koji će se održati u nedjelju 26. lipnja u Širokom Brijegu u organizaciji Udruge Mercedes Fan Klub Hercegovina. Riječ je o skupu vlasnika i ljubitelja Mercedes-Benz automobila iz nekoliko zemalja koji će se i ove godine okupiti u Širokom Brijegu točnije na Trnskoj cesti 120 u naselju Trn.

Skup je međunarodnog karaktera te organizatori očekuju više od 2.000 posjetitelja i 400 automobila iz BiH, Hrvatske, Srbije, Slovenije, Austrije, Mađarske, Njemačke i Švicarske. Početak okupljanja je u 13.00 sati, a Meeting će svečano otvoriti u 14.30 sati gradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljević.

U 15.00 sati bit će održan defile automobila ulicama Širokog Brijega, a po povratku na plato održavanja Meetinga bit će snimljena velika milenijska fotografija u čijem snimanju će sudjelovati svi posjetitelji.

Iz bogatog programa izdvajamo izložbu oldtimera, a najstariji među njima bit će Mercedes-Benz SSK iz 1929. godine. Uz najstarije Mercedese, posjetitelji će moći uživati u najnovijim linijama ove marke automobila koje će izložiti auto saloni iz Hercegovine.

U 17.00 sati održat će se pokazna vježba Gorske službe spašavanja Široki Brijeg i Vatrogasnog društva Široki Brijeg koji će simulirati spašavanje vozača i suvozača iz zapaljenog automobila, naravno u kontroliranim uvjetima. Nakon toga svi posjetitelji bit će upoznati s time kako pomoći osobama unesrećenima u prometnoj nesreći.

Nakon pokazne vježbe, točnije u 18.00 sati uslijedit će izbor najboljih automobila u četiri kategorije, a u 19.00 sati posjetitelji će moći sudjelovati u zabavnim igrama gdje će moći osvojiti nekoliko nagrada.

Tijekom cijelog dana prikupljat će se bogata humanitarna tombola čiji će cijeli iznos biti, kao i prošle godine, doniran Domu ”Marija naša nada” iz Širokog Brijega koji skrbi za djecu s poteškoćama u tjelesnom i/ili psihičkom razvoju. Izvlačenje dobitnika tombole održat će se u 20.00 sati.

image

Što se tiče zabavnog dijela programa, za odličnu atmosferu tijekom cijelog dana pobrinut će se službeno najbolji DJ u BiH – DJ KiX, a u 20.30 sati posjetitelji će se moći opustiti uz koncert Tamburaša s kamena.

Svim posjetiteljima osiguran je besplatan bežični internet kojeg omogućuje HT Eronet, dok će jelo i piće biti po promotivnim cijenama.

Cijeli događaj, uključujući i defile, bit će sniman iz zraka. Za sve dodatne informacije možete se javiti organizatorima na Facebook stranici Mercedes Fan Klub Hercegovina.

Generalni sponzor 2. Mercedes Meetinga Hercegovina je Auto Lijanovići d.o.o. Mostar.

Portal Grude Online je medijski pokrovitelj 2. Mercedes Meetinga Hercegovina.

3 komentara

  1. Bolje da ste te potrosene novce dali bolesnima i siromasnima…Kakvi li mercedesi i budalastine na ovakvoj krizi…

    Like(1)Dislike(2)
  2. sve pohvale organizatoru sve je super bilo bio sam na skupu

    Like(0)Dislike(0)
  3. Jupi

    Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.