Koncert ”Hercegovina za Ritu” u Širokom Brijegu

Priča malene Ana Rite Puljić obišla je cijelu Hercegovinu pa i šire. Teška bolest koja predstavlja pravu bitku s vremenom i mogućnost liječenja u inozemstvu koje sveukupno košta oko 500 000€ digle su na noge mnoge sportaše, udruge, tvrtke i pojedince. Malo što je Hercegovinu ujedinilo posljednjih godina kao ova trogodišnja djevojčica kovrčave kose i okruglih očiju.

Iako donacije pristižu sa svih strana, prikupljeni iznos je još daleko od potrebnog. Širokobriješke mame – mame širokog srca odlučile su, uz podršku i povjerenje Ritine obitelji, organzirati humanitarni koncert kojim bi se prikupilo još dodatnih sredstava, priopćeno je.

Koncert pod nazivom HERCEGOVINA ZA RITU će se održati 06.10.2017. u Gradskoj športskoj dvorani na Pecari u Širokom Brijegu. Na koncertu će nastupiti Mokarski tamburaši, Zoran Begić, Josip Ivančić i Sinergija, a najavljen je i poseban gost iznenađenja. Širokobriješke mažoretkinje zabavljati će prisutne svojim plesnim vještinama, a Širokobriješke mame poručuju:

”Koncert je zamišljen kao jedna velika zabava. Izvođači koji će nastupiti su izvrsni zabavljači i godinama su u tom poslu. Dečki iz Sinergije su prvi prihvatili našu ideju, a ostali izvođači su otvorena srca pristupili ovom projektu. Cilj nam nije samo prikupljanje novca, cilj nam je da Ana Rita i njena obitelj vide da nisu sami. Želimo da dođu ljudi iz cijele Hercegovine, da svi zajedno stvorimo silu pozitivne energije i ljubavi, jer ova djevojčica to zaslužuje. Želimo da se ova priča čuje daleko i da se uključe svi koji mogu. Svi zajedno joj možemo spasiti život”, navele su Mame.

Cijena ulaznice je 5 KM, a sav prihod od prodaje karata i pića ići će Ana Riti i njenoj obitelji, jer su se mame pobrinule da sve troškove koncerta snose brojni sponzori (HKK Široki, Namex, Leda, Mepas, Quick print studio, Masters Media, Restaurant Matteo, Binvest, Škripari) i grad Široki Brijeg.

Napravljen je i službeni Facebook event Hercegovina za Ritu – humanitarni koncert gdje će se objavljivati sve novosti vezane za koncert.

Svi koji žele donirati novac, mogu to učiniti pozivom na humanitarni broj
092 890 858
Uplatiti možete i na žiro račun:
Marija Puljić
UniCredit banka
s naznakom ‘za Anu Puljić’
Transakcijski broj: 3389102546562927

Donirati možete i pozivom na broj 092 890 858

Uplate za inozemstvo
Primatelj: Marija Puljić
BA393381302863281218
SWIFT: UNCRBA22

4 komentara

 1. Svaka cast Siroki svi na koncert spasimo Anu malenu djevojcicu jednom na tren zaboravimo ko smo i sto smo budimo veliko srce koje kuca za malenu Anu

  Like(7)Dislike(0)
 2. Pokazimo srce. Nije bitno koliko neka da koliko ko moze. A vi politicki govnari,nemojte se izlagat trosku,vi ionako nemate srca ko zrno kave.

  Like(5)Dislike(1)
 3. žašto je ulaznica tako malo…simbolična cijena…

  Like(1)Dislike(0)
 4. ovaj šta je dislike…oluja… neka se je….

  Like(1)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.