Korizmena humanitarna akcija za djecu u Majčinom Selu

Bratovština Sv. Stjepana Prvomučenika Gorica-Sovići i Frama župe Gorica-Sovići organiziraju KORIZMENU HUMANITARNU AKCIJU za djecu u Majčinom Selu u Međugorju.

 Humanitarna pomoć će se prikupljati  u Starom župnom dvoru u Gorici od ponedjeljka 16. 3. do subote 21. 3. 2015. u vremenu od 17 do 20 sati.

Organizatori pozivaju da prilozi budu prvenstveno prehrambene  naravi, a  prikupljenu humanitarnu pomoć će dodijeliti djeci za nadolazeći Uskrs.

Svoje korizmeno odricanje i pokoru oplemenite svojim korizmenim darom za potrebnu djecu!

12 komentara

 1. Hvale vrijedna akcija!

  Like(2)Dislike(0)
 2. Pridružit ću se ovoj akciji!

  Like(3)Dislike(0)
 3. Đavlu nikad dosta

  Ova akcija je hvale vrijedna, žalosno je kad se novac skupi za plemenitu i humanitarnu stvar, za oboljele i sl. a netko taj novac utroši u nešto stoto (npr. sadnju cmilja). Nadam se da ovaj slučaj neće obeshrabriti dobre ljude da i dalje velikodušno pomažu potrebite.

  Like(7)Dislike(0)
 4. Ovdje se nipošto ne skuplja novac, nego hrana, pročitaj bolje.

  Like(1)Dislike(5)
 5. da je više ovaki akcija di bi nam bio kraj

  Like(1)Dislike(0)
 6. Svejedno je što se skuplja, može i hrana završiti u krivim rukama i zlouporabiti se a ne samo novac.

  Like(4)Dislike(1)
 7. “Što god ste učinili jednom od ove moje najmanje braće, meni ste učinili” (Mt 25, 40)

  Like(0)Dislike(0)
 8. nemam ništa protiv Majčina Sela, ali sam osobno upoznata sa situacijom dolje, i iz pouzdanih izvora znam da oni dobivaju dosta novaca na svoje račune od stranaca, pa evo ovim putem pozivam organizatore da u buduće organiziraju akcije za one koji nemaju nikakvih primanja, i jedva preživljavaju. jedna institucija kao što je majčino selo i da se nađe u teškom položaju uputit će apel i svi će se pokrenuti da ih izbave, dok kad su pojedinci u pitanju sasvim je druga prča. sjetimo se onih koji jedva preživljavaju iz dana u dan, ne trebamo ići daleko, vjerujte mi ima ih jako mnogo i u našem susjedstvu. bez obzira što vam šaljem ovaj savjet podržavam ovakve akcije i sigurno ću se odazvati.

  Like(2)Dislike(1)
 9. Mi obilazimo i naše siromašne u župi. Neka svako u svojoj to uradi i biti će dobro.
  Ovo je Majčino selo. Vi m,ožete za koga god hoćete skupljati. Mi za Majčino selo to radimo. Nikome ne smetamo za koga god hoće da skuplja i mi ćemo sudjelovati u vašim akcijama kad pokrenete to.

  Like(2)Dislike(1)
 10. što se organizatoru ljutiš, žena vas želi samo posavjetovati. Istinu kaže kad kaže da majčino selo dobiva mnogo novaca, a nitko ne osporava vaš rad,a to što vi dva puta godišnje obiđete svoje u župi i donesete im namirnica u vrijednosti 20ak KM ne znači da ste ih osigurali za svih 365 dana u godini.

  Like(4)Dislike(0)
 11. To nije naša zadaća da svakoga nahranimo. Mi radimo dragovoljno humanitarno, a naša je volja koga izabrati. Mi smatramo da radimo u redu, a tko god hoće, hej, neka radi, bolje raditi nego savjete dijeliti drugomu koji već kako kažete dobro radi!

  Like(2)Dislike(3)
 12. Treba pomoći svima zato se udruzimo!

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.