Kukić kod zeta u Imotskom: Rado bih da imam prijavu i u Srbiji, Bugarskoj, Americi i Rusiji

Prije nekoliko dana ivica Kukavica, kandidat za gradonačelnika Imotskog, obratio se čitateljima portala Grude Online priopćenjem u kojem je naveo i kako je Slavo Kukić s još 53 osobe prijavljen na adresi gradonačelnika Imotskog Ante Đuzela.

”To je točno, i rado bih da imam prijavu i u Srbiji, Bugarskoj, Americi i Rusiji, gdje god je to moguće, jer je prijava neemotivno pitanje”, rekao je za Faktor mostarski profesor Slavo Kukić upitan da prokomentira tvrdnje Ivice Kukavice, kandidata za gradonačelnika Imotskog. 

”Točno je da sam prijavljen na adresi gradonačelnika Imotskog Ante Đuzela. On je moj zet, ali ja nikada nisam koristio svoje pravo glasa u Imotskom što je u skladu s mojim uvjerenjem da bh. građani ne bi trebali glasovati u drugim državama a što sam već nebrojeno puta medijski poručio. A ako bih glasao, onda bih glasao za SDP. Iako je Đuzel HDZ-ovac, a prije toga je bio HSP-ovac, on je moj zet o kojem imam jako dobro mišljenje, iako se s njim politički ne slažem”, kazao je Kukić.

Dodao je da, što se tiče toga da glasuje za HDZ, to nije točno.

”Ne daj Bože. Radije bih za crnog đavla glasovao”, rekao je Kukić.

Podsjećamo, neovisni kandidat za gradonačelnika Imotskog pozvao je Hercegovce da na dan izbora ne dolaze u Imotski te je rekao kako ga je iznenadio povelik broj prijavljenih.

”Posebno se isticala adresa našeg gradonačelnika i njegova brata na kojima je bilo prijavljeno 54 birača, među kojima se isticalo ime profesora Slave Kukića s ekonomskog fakulteta u Mostaru”, rekao je Kukavica.

20 komentara

 1. Nije to neemotivno pitanje, nego pitanje prekršaja po postojećim zakonima RH. Ali znamo i tako da je Kukić kriminalac i generalno premazan lik. Dobro što lagano to priznaje.

  Like(3)Dislike(3)
 2. Slavo jazavce. Posjedovanje dva prebivalista je kazneno djelo a ne pitanje emotivnosti.

  Like(3)Dislike(4)
 3. Kukić kao veliki hrvat mora biti biti prijavljen u Hrvatskoj, jer on Hrvatsku jednostavno obižava. Ako će mo srat.

  Like(0)Dislike(1)
 4. Kukavice,kukava ti majka

  Like(3)Dislike(0)
 5. Kukiću ustašo.

  Like(5)Dislike(0)
 6. Šta će jadan a jbg opet krivi hercegovci

  Like(2)Dislike(0)
 7. Hehe

  Like(1)Dislike(0)
 8. capt. Jean-Luc Picard

  Čuj, misliš da građani BiH ne bi trebali glasovat u RH, a imaš prijavljeno prebivalište u RH? Čuješ li ti sebe šta govoriš? Šta će ti prebivalište onda?

  Like(3)Dislike(0)
 9. Šta je tu točno krivično. Zakon je propisao SDP a pao je na Ustavnom sudu. Dakle ljudi mogu živit na dvi adrese u dvi države npr. Pola godine na jednoj adresi a pola godine na drugoj, i to ne može nitko zabraniti.

  P.S Slavo Kukic nije Hrvat, on je Bosanac i Hercegovac

  Like(1)Dislike(3)
 10. Slavo Kukić, nije ni Bosanac, ni Hercegovac, ni Hrvat, ni Bošnjak, nije niti komunist. On je samo lopina koja sve ove nabrojane vuče za nos… On jako dobro živi od laprdanja, toliko dobro da bi bilo zanimljivo vidjeti vlasništvo poslovnih prostora na riječkom korzu…

  Like(1)Dislike(0)
 11. Jado,jadni to si prosvercao malo duhana u imotski pa se vadis na prebivaliste

  Like(1)Dislike(0)
 12. Pa i nacelnik grizelj je prijavljen u imotskom vozi auto imotske table bez i malo stida i srama jos se keci iz njega narodu…patuljak zalizani

  Like(1)Dislike(1)
 13. Boga mi boga, Vi ste svi ludi. Neznate šta radit pa laprndate po portalima.

  Like(2)Dislike(0)
 14. sta ce mu prijava u bugarskoj jedino sta valja u bugarskoj je muzika

  Like(2)Dislike(0)
 15. Ajde budaletino Posuška.

  Like(0)Dislike(1)
 16. Pustite jadnog Slavu . Pocejo se obracat pohvalitega
  Slavo ima oare more kako hoce on potajno uzima od dijonica koje nisu na njemu

  Like(0)Dislike(0)
 17. Realno Slavo je jedini koji ima m.. (srca) u BiH prozvati HDZ, i koji nije nista pokrao (inace bi mu rezim zapakovao nesto). To sto ne volite redovno zavrsene akademike, vas je problem, a politicko uvjerenje svakoga moramo postivati. Vi koji ga blatite idite po savjete svojim mentorima iz privatnih skola i akademika koje proizvodi Jakov Pehar:)

  Like(6)Dislike(0)
 18. Covik je uvjek zna za sebe

  Like(0)Dislike(0)
 19. Jedini školovani čovjek koji ima guzicu prozvat svakog koje zaslužio, i zato kapa dolje profesoru, kaman sriće da je više ovakvih.

  Like(3)Dislike(0)
 20. DALI TO OVDJE IMA JEDAN CHALGER???!??

  Like(0)Dislike(2)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.