Kulturna jesen i 12. Dani Matice hrvatske u Grudama-Božiću ususret-

U četvrtak 12. listopada 2017. počinje kulturna manifestacija Kulturna jesen i 12. Dani Matice hrvatske u Grudama –Božiću ususret–. U toj će prigodi u Hrvatskom kulturnom domu „Antun Branko Šimić“, u Gradskoj knjižnici u Grudama 12. listopada 2017. (četvrtak) u 19 sati biti predstavljanje knjiga književnika franjevca fra Miljenka Miće Stojića: Stopu po stopu i knjiga za djecu Cvrk-cvrk.

Zatim će 19. listopada 2017. (četvrtak) u Hrvatskom kulturnom domu, u Gradskoj knjižnici u Grudama u 19 sati biti Predstavljanje knjige Put srca (Jean Vanier i poslanje osoba s poteškoćama u razvoju), autorice Paule Tomić (Knjiga je izašla u nakladi Matice hrvatske-Ogranak Grude).

U ovogodišnjim Danima Matice hrvatske u Grudama bit će mnogo zanimljivih kulturnih sadržaja (predstavljanja knjiga, izložbi slika, koncerata, predavanja). Sve će završiti 17. prosinca tradicionalnim Božićnim koncertom župnih zborova i drugih glazbenih organizacija i pojedinaca iz općine Grude koji je ove godine predviđen u župnoj crkvi na Ledincu.

U pripremi je i Godišnjak Matice hrvatske Grude SUSRETI 11 koji će svjetlo dana ugledati koncem mjeseca studenoga 2017. te će biti predstavljen u mjesecu prosincu.

7 komentara

 1. Neka ima nešto lijepo i pozitivno u našim Grudama.

  Like(4)Dislike(0)
 2. Vama je po zderacini svaki dan bozic.sad ce opet zlobnici rec kako ja sve negativno komentiram,a kako cu drugacije kad su najveci slavljenici bozica bivse komunjare.

  Like(4)Dislike(5)
 3. Bravo organizatori bravo matica Hrvatska

  Like(1)Dislike(0)
 4. Nek opet dovedu histrione,s predstavom bozic gastarbajtera gdje onaj matkovic iz ričica desna ruka frljica prikaza kako su nasi gastarbajteri(citaj majke ocevi bake sestre tetke braca itd)redom bile prostitutke i oni koji nisu dolazili za bozic kuci i kao slag na kraju poj…. se ispod jaslica,bravo matica hrvatska grude

  Like(0)Dislike(5)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.