Kum platio pjesmu 1.000 KM, a mladoženji se nije svidjelo…

Bizaran događaj zbio se protekle nedjelje u Sanskom Mostu kada su se na svadbi potukli mladoženja i kum, nakon čega je nastao pravi kaos pri čemu je intervenirala i policija.

Nezavisne novine pišu kako je, prema priči očevidaca ovog događaja, cijeli tijek svadbe je od početka bio nabijen negativnom energijom, a sve je kulminiralo u kasnim noćnim satima.

Navodno, povod za tučnjavu mladoženje i kuma bila je pjesma “Šeki”, koju pjeva Lepa Brena. Prema priči očevidaca, kum je platio orkestru koji je zabavljao svatove tisuću maraka kako bi u sljedećih sat vremena svirali samo tu pjesmu.

Nakon nekoliko izvedbi, mladoženji je prekipjelo te je od glazbenika tražio da promijene repertoar, čemu se kum usprotivio.

“Nastala je svađa, a potom i fizičko naguravanje, pa su se njih dvojica uhvatili u koštac. Letjelo je sve sa stola, a u gužvu su se uključili i ostali svatovi”, rekao je za Nezavisne novine jedan svat.

Na lice mjesta ubrzo je stigla policijska patrola, nakon čega se situacija smirila. Kum i mladoženja su dali izjave o incidentu, a svatovi su se potom pčeli razilaziti.

Prema riječima očevidaca, sudionici u tučnjavi su prošli bez težih ozljeda.

Nezavisne novine navode kako je Sanski Most, u odnosu na broj stanovnika, jedan od gradova rekordera u BiH po broju obavljenih vjenčanja i sklopljenih brakova tijekom ljeta.

Samo tijekom srpnja i kolovoza ove godine zakazano je više od 150 vjenčanja i u najvećem broju slučajeva riječ je o mladim ljudima iz inozemstva, koji nakon sklapanja braka odlaze izvan granica zemlje.

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.