Kupres otvara Snow park kakav do sada nije bio na našim prostorima

Padom temperatura i dolaskom hladnijih dana, snježne radosti zasigurno su ono što privlači sve generacije, a najviše mališane.

Sjedeći u ugodnoj prostoriji s toplim napitkom dok vani pada snijeg, spada u najljepši bijeg od svakidašnjice.

„Jeste li spremni za novu avanturu?“ naslov je koji budi u čovjeku veliku znatiželju. Ovaj put nas vodi do Kupresa, točnije u Snow park kakav do sada nije bio na našim prostorima.

Snow park Kupres dio je sadržaja u okviru Ski centra Stožer Vrana, koji će svojim gostima pružiti uzbudljive i ugodne praznike.

„Snow park će sadržavati ski staze, stazu za snow tubing, ludi tobogan, baby stazu, klizalište, zimski grad, malu stazu i još mnoge zanimljivosti primjerene na snijegu“, poručuju organizatori.

Kupres je kako u Bosni i Hercegovini, Dalmaciji , a i šire već prepoznat kao zimska turistička destinacija.

U sklopu Ski centra Stožer Vrana nalaze se i apartmani Kraljevac smješteni deset metara od polazne stanice, ski lifta. Četiri etaže apartmantskog bloka nalaze se u predivnom planinskom ambijentu.

U restoranu Kupreška kuća svi posjetitelji moći će kušati tradicionalna jela iz kupreške kuhinje.

Za Pogled.ba organizatori su kazali kako će se uvođenjem novih sadržaja uvelike obogatiti sama ponuda Kupresa, ali i Bosne i Hercegovine.

Točan datum otvorenja još uvijek nije poznat, no radovi su u punom jeku i vrata  Snow parka uskoro biti otvorena za sve posjetitelje.

5 komentara

 1. Hrana vam je katastrofa a preskupa.

  Like(1)Dislike(2)
 2. Hrana je baš dobra i nije skupo. Puno je skuplje ovdje u Splitu. Otiđite u Austriju i vidjeti ćete šta je skupo. Pozdrav Kupresu.

  Like(7)Dislike(0)
 3. Ti usporedujes Austriju sa Kupresom.

  Like(1)Dislike(2)
 4. A koji su to naši prostori

  Like(2)Dislike(0)
 5. uzalud vam trud.
  Adria ski je neusporedivo bolja u svakom segmentu.

  Like(1)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.