Lager: Najveća pojedinačna isporuka strojeva u jugoistočnoj Europi

Zadnjih nekoliko dana u Posušje stižu teški strojevi koje tvrtka Lager prevozi u svoju središnjicu u Posušju.

Tvrtka Lager početkom kolovoza je u Luci Ploče organizirala iskrcaj ukupno 80 Hyundai strojeva- rovokopača i utovarivača, što je najveća pojedinačna isporuka u jugoistočnoj Europi. Prije nekoliko dana započeo je veliki posao transporta strojeva u Posušje.

Kupnjom novih strojeva ova tvrtka još jednom dokazuje svoju vodeću poziciju u prodaji građevinskih strojeva u ovom dijelu Europe. Inače, kao generalni zastupnik branda Hyundai, tvrtka Lager je ukupno kupila 111 strojeva dok će se ostatak (31 komad) iskrcati u luci Koper.

Za sve poslovne partnere i buduće klijente, Lager nudi posebne pogodnosti za kupnju novih Hyundai strojeva: leasing financiranje već od 0 % kamate i troška obrade, garanciju na 2 ili 3 godine, besplatni servis, mogućnost zamjene starog stroja za novi i drugo.

lager-2 lager-3 lager-4 lager-5

Posušje.net

 

11 komentara

 1. Moj Milesko kome ces ih prodati tolike!

  Like(1)Dislike(1)
 2. Stizu novi strojevi…kamenu se nepise dobro…sravnat ce Hercegovinu…

  Like(2)Dislike(2)
 3. ja neznam tko je lud,zbunjen ili “možda normalan” sve firme u Posušju govore o nekim dobrim ostvarenjima,ciljevima,boljoj budućnosti ,a niti u jednoj zadovoljna radnika i svi koji mogu idu u neku zapadnoeuropsku zemlju.

  Like(4)Dislike(6)
 4. Stvar je u tome da je Hyundai nagomilao ovih strojeva, svi su s motorima euro 3 standarda, i naravno, ne može ih nigdje na svjetu prodati već samo u našu jadnu BIH. Lager ih je sigurno dobio po ultra niskoj cijeni, može ih prodat u staro željezo i nece bit na gubitku.

  Like(1)Dislike(5)
 5. Posteno zaradeno…..

  Like(1)Dislike(0)
 6. A tako divna brda smo imali,sad ce propuv napravit rusec brda. Salu nastranu,ovo je kupljeno vrlo vrlo jeftino na tajlandu,oko pet tisuca eura po komadu plus transport. Firma hjundaj nije ovo imala di prodat u svijetu.

  Like(1)Dislike(0)
 7. 5000 eur ti nije vani i polovaj vilicar a kamoli novi bager. To jr malo skuplja igracka izato

  Like(1)Dislike(0)
 8. Xy ovakav bager 5000 EURA !!!!

  Jesi ti pri sebi pa nisu od stakla

  Like(1)Dislike(0)
 9. Samo korpa ti dodje toliko, moja ljudino.

  Like(0)Dislike(0)
 10. Samo da ne izgubi zastupnistvo,morao ih uzeti.

  Like(0)Dislike(1)
 11. Ljudi moji imate li vi svoga posla šta vas briga tuđi posa to je Miljenkov problem opsta ili propa vi samo morete bit sretni ako vam dite zaposli.

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.