Lijanović u službi Domoljubne koalicije?

Dok je bivši ministar poljoprivrede u Vladi FBiH Jerko Ivanković Lijanović u pritvoru zbog sumnje na zloupotrebe proračunskog novca i dok se uhićuju članovi njegove stranke zbog sudjelovanja u malverzacijama, njegov autobus je u ”akciji”.

Naime, HDZ-ovci Grada Zagreba ponosno se voze u Lijanovićevom “plavom autobusu” na kojem je i istaknut logo njegove stranke Radom za boljitak.U službenim priopćenjima, stranka se hvali ”starisnkim autobusom” na kojem je ostao Lijanovićev logo.

“Kandidati Domoljubne koalicije I. izborne jedinice u starinskom autobusu na kat obojanom u plavu boju i sa stranačkim obilježjima obilazili grad, pozdravljali građane i dijelili promotivni materijal prije današnjeg završnog skupa u zagrebačkoj Areni. Tijekom vožnje gradom, građani su pružili veliku podršku te pozdravljanjem i trubama iz vozila dali svoju potporu pred nedjeljne izbore”, stoji u službenom priopćenju.

3 komentara

  1. Ma kakva je razlika!Septička jama prigrađena matom.

    Like(1)Dislike(0)
  2. Iz autobusa se vidi samo KLEMPO…Bože moj jadnoga naroda

    Like(0)Dislike(0)
  3. šta je imao prije rata ,ratni profiteri i lopovi spali su na prosijački štap a i goreće ,čovjek pošteno radi i zaradi pa nemože sebi za 5,g da napravi ni kuću pod pločom ,a oni puste vile hotele al sve je to gavanova vjeka

    Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.