Ljubav je na selu: Hoće li amorova strelica pogoditi kandidate iz BiH?

U popularnom televizijskom showu ”Ljubav je na selu” ljubavnu sreću traže i tri osobe iz Bosne i Hercegovine.

Kao kandidat već smo pisali, prijavio se farmer Dražen Bozić iz Ružića kod Gruda. U utrci za njegovo srce se nalaze Gordana Zetkov, (44) iz Rijeke, Snježana Žućko (39) iz Siska, te Marija Trošelj, (38) iz Đurđenovca.

Svadba prava Hercegovačka

Draženu je jako stalo do tradicije i kada bi imao svadbu, bila bi to tradicionalna hercegovačka svadba. Za sebe kaže da je pošten i dobroćudan. Ima 41 godinu, a po zanimanju je strojarski tehničar. Trenutno povremeno radi kao konobar. Dražen se u emisiju prijavio ne bi li pronašao buduću suprugu i kaže da je ozbiljan u svojoj namjeri.

Živi s majkom koja je u mirovini, a na svojoj farmi uzgaja duhan, smilje i lozu. Cijelo selo Dražena podržava u njegovoj avanturi, a budući da mu je jako stalo do tradicije, svadba bi, kaže, bila tradicionalna hercegovačka. Za sebe kaže da je pošten i dobroćudan. Strastveni je navijač Hajduka i slobodno vrijeme provodi na utakmicama. Kaže da je dobar navijač i da izbjegava sukobe.

Od pojavljivanja na televiziji Dražen je postao prava zvijezda u Hercegovini. Na svojoj stranici ima preko dvije tisuće fanova, a obožavateljice se redovito žele fotografirati s njim.

Dražen želi pronaći poštenu ženu od koje samo traži da se uklopi u njegovu rutinu i da poštuje njegovu majku. Svoju buduću ženu osvojio bi dobrotom jer smatra da je dobra duša koja ima puno za ponuditi.

Obožava se fotografirati

Minela Ibrakić (19) iz Tuzle se prijavila na ovaj show kako bi osvojila srce Dine Blažine. Kaže kako se u slobodno vrijeme bavi modelingom, te kako se obožava fotografirati.

Rekla je da je već doživjela pravu ljubav s dečkom Elvisom. U ispovijesti je rekla kako je Elvis preminuo od srčanog udara.

minela-ibrakic

Amra želi osvojiti Marija

Još jedna djevojka iz BiH koja želi osvojiti farmera je i Amra Salihćehajić iz Gradačca. Ona ima 20 godina i radi za jednu medijsku kuću u Brčkom kao novinarka i montažerka. “Djed mi je bio velik novinar pa sam i ja zbog njega zavoljela novinarstvo”, kazala je Amra koja se obožava družiti sa svojim prijateljima.

Ona se u show prijavila kako bi osvojila ličkog Marija Brajkovića iz Like.

bljesak.info

8 komentara

 1. Drazene,ovu utakmicu-bolje da izgubis…nije nijedna za tebe…

  Like(6)Dislike(2)
 2. Drezene sretno s odabirom buduce mladenke

  Like(0)Dislike(0)
 3. Boga mi ovi cvrca triba u općinsko vijeće,on je bolji nego ovi novoizabrani vijećnici!

  Like(4)Dislike(0)
 4. Cvrce samo naprid ti si pravi Superman pozdrav iz HAMBURGA

  Like(1)Dislike(0)
 5. Dražene lipši ima u našoj Hercegovini

  Lijepe žene naše Hercegovine

  šta je ono

  Like(5)Dislike(0)
 6. Ta plava nije losa ali Mores bolje cure naci to je sve Schrott

  Like(0)Dislike(0)
 7. Bit ce fine sexi djevojke polako

  Like(0)Dislike(0)
 8. Jos tjedan pa ce mirjana

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.