Ljubušak uhvaćen s dva kilograma marihuane

S ciljem suzbijanja kaznenih djela vezanih za proizvodnju, preradu i stavljanje u promet opojnih droga policijski službenici Policijske uprave Ljubuški su došli do saznanja o trgovini opojnom drogom marihuanom. Nakon prikupljenih operativnih podataka zavedena je operativno-taktička akcija pod nazivom “Opijat VI”.

 

Analitičkom obradom prikupljenih podataka policijski službenici OKP-a PU Ljubuški na lokalitetu Žabar u mjestu Hardomilje, općina Ljubuški, organizirali su zasjedu kom prilikom je slobode lišen T.B. (36) iz Ljubuškog gdje su u njegovom vozilu na zadnjem sjedištu pronađene dvije PVC vrećice težine dva kilograma u kojima se nalazila zelena biljna smjesa koja svojim izgledom i mirisom asocira na opojnu drogu marihuanu.

 

Policijski službenici PU Ljubuški u pretresu kuće i drugih prostorija T.B., a prema naredbi Općinskog suda u Ljubuškom nisu pronašli druge tragove koji se mogu dovesti u vezu s naprijed navedenim kaznenim djelom.

O naprijed navedenom kaznenom djelu i svim postupcima izvješteno je Županijsko tužiteljstvo Županije Zapadnohercegovačke u Širokom Brijegu kojem će biti dostavljeno izvješće o počinjenim kaznenom djelu, priopćeno je iz Uprave policije MUP-a ŽZH.

3 komentara

  1. Dobro ti Ljubusacin ode trava dzabe

    Like(0)Dislike(0)
  2. Mašala 2kg, zašto samo inicijali, da je bio sa Severinom bilo bi puno ime i prezime.

    Like(0)Dislike(0)
  3. U”Masala je turska rjec…Mozda je to za lijeka momku,pa drza pri ruci 🙂

    Like(1)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.