Ljubuški: Ispred obiteljske kuće eksplodirala nepoznata eksplozivna naprava

Jučer u 21:05 sati PU Ljubuški je zaprimila prijavu da je ispred obiteljske kuće u Ljubuškom eksplodirala nepoznata eksplozivna naprava. Odmah nakon zaprimanja prijave policijski službenici su izišli na mjesto događaja i isto osigurali te su o svemu izvijestili dežurnog županijskog tužitelja.

Danas prijepodne očevid su izvršili dežurni županijski tužitelj i policijski službenici Odsjeka kriminalističke policije PU Ljubuški i Sektora kriminalističke policije MUP-a. Izvršenim očevidom je utvrđeno da je za sada nepoznata eksplozivna naprava manje razorne moći ekplodirala na betonskoj podlozi, uz južni dio obiteljske kuće, pri čemu je nastala mala materijalna šteta na podrumskim vratima.

Prilikom detonacije ispred obiteljske kuće su se nalazile dvije osobe, a uslijed detonacije 77-godišnja ženska osoba je zadobila lakše tjelesne ozljede.

Materijalni tragovi pronađeni prilikom očevida su izuzeti i isti će biti poslani na vještačenje. Daljnje istražne radnje su u tijeku, priopćeno je iz MUP-a ŽZH.

4 komentara

 1. Mrak

  Like(0)Dislike(0)
 2. Hdz zastrasivanje neistomisljenika

  Like(2)Dislike(0)
 3. Mogu zamisliti kakvu bismo imali demokraciju da je nedaj Boze zazivila Samouprava.

  Like(0)Dislike(0)
 4. Nista novo hdz pasi i lopovi koji su plackali i jos pljackaju jos i bave se terorizmom doslo je vrijeme da posteni ljudi stvaraju oruzane formacije na uzoru svjetski dabi ocuvali zivote i imovinu protiv aktualne zlocinacke vlade

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.