Ljubuški: Na trenutak ostaviš mobitel na stolu i…

PU Ljubuški rasvijetlila je kazneno djelo ‘Krađa’, koje je 30. lipnja ove godine izvršeno na štetu 32-godišnjeg građanina sa šireg područja općine Ljubuški.

Navedenog dana oštećeni građanin je prijavio da mu je nepoznata osoba otuđila mobitel marke Samsung, tip Galaxy J1, kojeg je nakratko ostavio bez nadzora u jednom ljubuškom restoranu.

Operativnim radom istražitelji PU Ljubuški kao mogućeg počinitelja su identificirali I. Š. (37) iz Viteza, te je, u službenenim prostorijama PU Ljubuški, nad njim izvršena kriminalistička obrada, kojom je utvrđeno postojanje osnova sumnje da je isti počinio opisano kazneno djelo.

PU Ljubuški podnijet će Županijskom tužiteljstvu Izvješće o počinjenom kaznenom djelu protiv I. Š. (37) zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo ‘Krađa’ iz čl. 286. KZ-a FBiH. Otuđeni mobitel je pronađen i bit će vraćen vlasniku, navodi se iz MUP-a ŽZH.

7 komentara

 1. Bosna i Hercegovina je primjer uređene i funkcionalne države gdje ni mobitel nemožeš ukrasti a da ne budeš sankcioniran. Eto primjera na koji bi se mogla ugledati zapdna Europa.

  Like(2)Dislike(0)
 2. pa ja

  Like(0)Dislike(0)
 3. Poanta priče???

  Like(0)Dislike(0)
 4. smart : zavisi kome je ukralo mobitel.
  moj nisu pronašli ima 5 godina a taj nakon 1 sata..

  mobitel nije predmet koji se drži po stolovima neka kradu kad imadu što..

  Like(0)Dislike(1)
 5. pa šta

  Like(1)Dislike(1)
 6. nevjerujem da je ljubušaku ukralo inače kad prođem kroz ljubuški izvadim žvaku iz usta jert su sposobni i nju ukrasti

  Like(1)Dislike(0)
 7. Neće Ljubušak motiku ukrast!

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.