Ljubuški: Provedena lokalna akcija pojačane kontrole prometa

Noću sa subote na nedjelju, u vremenu od 22:00 – 05:00 h, PU Ljubuški je provela lokalnu akciju pojačane kontrole prometa. Cilj akcije, koja je provedena u užem dijelu grada, bio je otkrivanje i sankcioniranje najtežih prometnih prekršaja.

Tijekom akcije su kontrolirana 33 vozača i vozila a alkotestirano je 13 vozača. Izvršenim alkotestiranjima kod 9 vozača je izmjerena nedopuštena koncentracija alkohola u dahu, isti su isključeni iz prometa te su im na licu mjesta uručeni prekršajni nalozi.

Također, iz prometa su isključena i 2 vozača koji su upravljali motornim vozilima bez položenog vozačkog ispita, i njima su na licu mjesta uručeni prekršajni nalozi, priopćeno je iz MUP-a ŽZH.

6 komentara

 1. Ko je novi ministar mupa?

  Like(2)Dislike(0)
 2. Provedite vi akciju u policiji pa da vidite koliko ih sa sluzbenim autima za vrijeme radnog vremena ispija hektolitre pive po lokalnim krcmama. Svinje policijske

  Like(3)Dislike(3)
 3. M… ti je svinja neodgojena

  Like(1)Dislike(1)
 4. Netreba vrijedat niko nikog,al se zna koji su to policajci po lokalnim krcmama,a ipak i dalje rade i na smjeni su pod utjecajem alkohola,a istina je i da ima pijani vozaca.Treba odraditi alko test na ulazu u P U,pri dolasku na posao i pri odlasku.Al je suvisno pricati o tome,jer to znaju oni koji ih i dalje drze na poslu…

  Like(1)Dislike(0)
 5. Zašto debelog ministra Borasa zovu Merlot?

  Like(1)Dislike(0)
 6. Policajac iz Ljubuškog

  He, he, he
  Znam ja, ali ne smijem kazati.
  Izgubiću posao!

  Like(1)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.