Ljubuški: Uhićen serijski pljačkaš, za pomagačem se traga

Policijski službenici PU Ljubuški rasvijetlili su četiri razbojništva, koja su izvršena tijekom 2014. i 2015. godine te su uhitili S. S. (23), s prebivalištem na području Hercegovačko-neretvanske Županije, nad kojim je izvršena kriminalistička obrada.

Naime, 28. siječnja 2014. godine u 18:20 sati PU Ljubuški zaprimila je prijavu da je maskirana osoba izvršila razbojništvo na štetu Sportske kladionice Premier. Prema navodima iz prijave, razbojništvo je izvršeno u Poslovnici navedene kladionice koja se nalazi u Ulici A. Stepinca u Ljubuškom a maskirani počinitelj je, uz ozbiljnu prijetnju, od djelatnice kladionice otuđio određenu svotu novca, nakon čega se udaljio u nepoznatom smjeru.

Dana 27. ožujka 2014. godine u 19:55 sati PU Ljubuški zaprimila je prijavu da je izvršeno razbojništvo na štetu Ljekarne koja se nalazi u Ulici fra Petra Bakule u Ljubuškom. Prema navodima iz prijave, maskirani počinitelj je, uz ozbiljnu prijetnju, od djelatnice navedene ljekarne otuđio određenu svotu novca, nakon čega se udaljio u nepoznatom smjeru.

Dana 10. veljače 2015. godine u 20:35 sati PU Ljubuški zaprimila je prijavu da je izvršeno razbojništvo na štetu trgovine “MINI MAL”, koja se nalazi u Zrinsko-frankopanskoj ulici u Ljubuškom. Prema navodima iz prijave, maskirani počinitelj je, uz ozbiljnu prijetnju, od djelatnice navedene trgovine otuđio određenu svotu novca, nakon čega se udaljio u nepoznatom smjeru.

Dana 17. veljače 2015. godine u 20:35 sati PU Ljubuški zaprimila je prijavu da je izvršeno razbojništvo na štetu Samostalne trgovinske radnje “Iva”, koja se nalazi u mjestu Pregrađe. Prema navodima iz prijave maskirani počinitelj je, uz ozbiljnu prijetnju, od djelatnice navedene trgovine otuđio određenu svotu novca, nakon čega se udaljio u nepoznatom smjeru.

Iz Ministarstva unutarnjih poslova Zapadnohercegovačke županije priopćeno je kako je izvršenom kriminalističkom obradom utvrđeno postojanje osnova sumnje da je S. S. (23) sam počinio drugo navedeno kazneno djelo, a osnovano se sumnja da je prvo navedeno, treće navedeno i četvrto navedeno kazneno djelo počinio zajedno s D. K. (25), također s prebivalištem na području Hercegovačko-neretvanske Županije, koji je trenutno nedostupan i za njim se traga.

”Temeljem naredbi nadležnog Suda, a u suradnji s policijski službenicima MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije, policijski službenici PU Ljubuški su izvršili pretragu više objekata na području HNŽ-a, tom prilikom pretrage pronađeni su predmeti koje se dovodi u vezu s izvršenjem opisanih kaznenih djela”, navodi se u priopćenju Uprave MUP-a ŽZH.

1 komentar

  1. otidjite na bljesak na isti tekst,komentari ce vas zabavit taman dok kavu pijete.Pozz svima..

    Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.