Ljuti Dolac Pekara i Recreativo u finalu Ivanjdanskog turnira Ružići 2017.

U četvrtak 22. lipnja na školskom sportskom igralištu u Ružićima odigrane su polufinalne utakmice malonogometnog Ivanjdanskog turnira Ružići 2017.

Prva polufinalna utakmica odigrana je između ekipa Restoran Charisma Fast Food “Gladne Oči” i Ljuti Dolac Pekara. U neizvjesnoj i odličnoj utakmici pobjedu je odnijela ekipa Ljuti Dolac Pekara rezultatom 3:2.

U drugoj polufinalnoj utakmici sastale su se ekipe Recreativo i Veterani Grude 1. Slavila je ekipa Recreativo visokim rezultatom 7:2

U četvrtak su odigrane i polufinalne utakmice mlađih uzrasta te dvije zaostale utakmice tića.

Tići:
Mala sportska škola Sovići – Šampioni 0:5
Mala sportska škola Sovići – Grude 0:5

Početnici:
Blue boys – Čerin 2:3
Šteta Mreže – HNK Grude 0:8

Pioniri:
Caffe bar Jimmy Woo – Cosa Nostra 0:0 (1:2)
Sportski Centar Jarkić- Hendikep 2:3

Juniori:
Autsajder – Mina 4:2
Nukta Kocka – Malonogometni klub Futsal Ljubuski 2:1

Finalna večer bit će u subotu, 24. lipnja, na dan zaštitnika župe Ružići, sv. Ivana Krstitelja.

 

U velikom finalu svoje snage odmjerit će Ljuti Dolac Pekara i Recreativo. Finalna utakmica na rasporedu je u 21:30 sati.

Utakmica za treće mjesto, za veterane, odigrat će se u 20:30 sati između Restoran Charisma Fast Food “Gladne Oči” i Veterani Grude 1.

Za mlađi uzrast raspored utakmica je sljedeći:
TIĆI
:
18:00 Grude – Šampioni
POČETNICI:
18:30 Čerin – HNK Grude
PIONIRI:
19:00 Cosa Nostra – Hendikep
JUNIORI:
19:30 Autsajder – Nulta Kocka

Nakon finalne utakmice uslijedit će dodjela nagrada i medalja, te bogata i vrijedna tombola, ovim putem organizatori pozivaju sve vas koji ste u mogućnosti dođite u Ružiće pogledati pravi nogometni spektakl i uživati uz glazbu uživo, jelo i piće.

6 komentara

 1. Nekada ovo je bio samo Ruzicki turnir tj.igrali nogomet samo ekipe iz sela Ruzica …

  Like(4)Dislike(2)
 2. Ajde ti danas sklopi tri ekipe iz sela, evo ti sve.. nema ljudi, nema mladosti, Ono što ima nezainteresirano za bilo šta.

  Like(6)Dislike(3)
 3. nismo imali srice ove god…al dogodine ce Robac igrat i idemo po naslov ??

  Like(4)Dislike(1)
 4. Hrgovicu osjecaj se u Ruzicima ugodno,ali ne sasvim sigurno. Iza svakog grma i busa je Torcida. Nisam ja reka da mi nemamamo plavi sela ko gornji sovici,ali ovo ti je bilo selo. Od do. HZV.

  Like(2)Dislike(2)
 5. Kako je seigealo nekad pune tribine i svedomaci decki..extra bilo..sad uzas i budala ovo gleda..pokojni ivica rudic i te ekipesu bile pravi momci i bilo je extra tada..

  Like(3)Dislike(0)
 6. Ružići Stočić

  Dok je frama i fratar vodio turnir,sano su ruzicani mogli igrati…bilo puno svaku vecer,zanimljivo i veselo…bilo sponzora bilo svega..u finalu bilo ica i pica u izobilju za sve…a sad nji par ispeku janje i pomlate se među se….bezijaci nepismeni… fratar vodio framu na kraju na otok Ljakjen 7 dana…a sa privatizirali turnir njih par mislili da ce zaraditi nesto i na kraju sve unistili…nema ni gletelja jer nikog ne zanima ljuti dolac i mamici….unistili su turnir kakvog nije bilo u hercegovini…neda im niko od sponzora ni marke….kakav real glupiraju se, nek oni sebi organiziraju turnir na drugom mistu a ne na Ivanjdan…a mogla je nasa mladez imati turnir za ponositi se…..

  Like(1)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.