FOTO: LMZ općine Grude: Odigrane prve četvrtfinalne utakmice

Sinoć su na igralištu Srednje škole A. B. Šimića u Grudama odigrane prve četvrtfinalne utakmice Malonogometne lige mjesnih zajednica općine Grude.

U prvoj utakmici sastale su se ekipe Ružića i Gorice, na kraju su Ružići slavili rezultatom 4:3 u utakmici punoj neizvjesnosti sa puno prilika i preokreta.
Strijelci za Ružiće su Mate Bandić sa 2 gola, Ivan Bandić jedan gol, te autogol Josipa Bušića, dok je za ekipu Gorice strijelac sva tri pogotka bio Brane Bago.

U drugoj četvrtfinalnoj utakmici na teren su izašle Grude Boboška te Drinovci 2. Utakmica je bila neizvjesna do samoga kraja ali je ipak ekipa Drinovci 2 odnijela pobjedu rezultatom 2:0. Strijelci za Drinovce 2 su Mateo Nuić i David Pandžić.

Ove dvije ekipe će svoje snage odmjeriti u polufinalu koje će se odigrati u ponedjeljak 7. kolovoza.

Liga mjesnih zajednica nastavlja se večeras sa preostale dvije četvrtfinalne utakmice. U 20.30 sastaju se Grude Centar i Pocrte, a u 22.00 igraju Dragićina i Donji Mamići.

 

6 komentara

 1. Rogic u polufinale dovodi marinovica

  Like(2)Dislike(0)
 2. ma ni falcao brazilski mu nemere pomoc,,zato jer je on visak za svaku ekipu

  Like(1)Dislike(0)
 3. Skini tavu da...

  Grude Centar naj naj…

  Like(0)Dislike(1)
 4. ma sta ce covik nije osvojio mjesne nikad a 34 su mu godine,,red bi bio da mu se pusti ove godine da osvoji mjesne,pa valjda ce ondan da se okane to sporta

  Like(0)Dislike(0)
 5. Nema druge nego da Ante Tusin, kada je vec dopusteno od strane organizatora dovodjenje igraca i naknadne prijave, da prijavi jos par suigraca i Splita za ovu zavrsnicu i sto bolji plasman na zavrsnici u Sirokom!

  Like(1)Dislike(1)
 6. Ma Pocrte vracaju pehar nakon 2005.

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.