Makarska: U moru pronađeno beživotno tijelo 32-godišnnjeg Imoćanina

Prije manje od sat vremena u Makarskoj je u moru na udaljenosti od 10 metara od obale, kod glavne gradske plaže izvučeno tijelo vojnog policajca (32) iz Imotskog.

Stipe Bušelić, tajnik HGSS stanice Makarska, rekao nam je kako su makarski HGSS-ovci kroz jutro od prijatelja preminulog mladića , a potom i službenika PP Makarska, dobili obavijest da je mladić nestao.

Cijelog jutra HGSS-ovci su po poluotoku Sveti Petar tragali za nestalim Imoćaninom, a prije manje od sat vremena
nepoznati kupač koji je ronio na dah je nedaleko od obale primjetio beživotno tijelo u moru.

Dva ronioca, pripadnici HGSS stanice Makarska, te PP Makarska i vojna policija, sudjelovali su u akciji izvlačenja tijela iz mora koja se odvijala sa privatne brodice.

Kako smo doznali, preminuli mladić se večer prije s prijateljima, koji su iduće jutro prijavili njegov nestanak, družio na plaži kod polutoka Sveti Petar, a potom se udaljio. Nitko nije vidio da je mladić očigledno otišao prema moru, u kojem su ga idući dan i pronašli mrtvog.

Nakon što su se ronioci i ostali sudionici akcije približili beživotnom tijelu mladića, zbog prevelikog broja kupača tijelo nisu izvukli na plažu, već su ga odvukli stotinjak metara u dubinu te ga potom izvukli na brod. Nakon toga truplo je prevezeno autom pogrebnog poduzeća, a policijski očevid je u tijeku.

Slobodna Dalmacija 

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.