Marketing se isplatio: Kravice bilježe rast broja gostiju

Vodopad Kravice ove je godine posjetilo je oko 150.000 gostiju iz cijelog svijeta, podatak je javnog poduzeća Parkovi, koje upravlja ovim lokalitetom.

Naime, iz Poslovne jedinice Kravica za Dnevni avaz su rekli kako iz godine u godinu raste zanimanje turista za ovu oazu u kamenu.

Ističu i kako se zahvaljujući ulaganju u promociju i marketing za izletište i kupalište u podnožju Kravice sve više zna.

”Sezona još nije završila, ali vidljiv je porast gostiju koji svakodnevno dolaze u ovo naše izletište. Najviše gostiju imamo iz Hrvatske, BiH, arapskih zemalja, Italije, Češke i Poljske. Ove godine dosta smo uložili u marketing i to je doprinijelo povećanju broja gostiju”, rekao je Avazu Nikica Vučić, voditelj sektora poslovne jedinice Kravica.

Tako su, istakao je Vučić, diljem BiH postavljeni promotivni jumbo-plakati, duž jadranske obale, od Splita do Dubrovnika, kao i na svim većim aerodromima u BiH i Hrvatskoj.

Također, dosta je uloženo i u infrastrukturu i nove sadržaje, a početkom lipnja puštena je u rad LED-rasvjeta kojom su osvijetljeni i vodopad, kao i silazne stepenice.

”Gradimo i upravnu zgradu na ulazu u izletište, a ona bi trebala biti završena do kraja rujna. Vrijednost radova je 300.000 KM, a financira ih Federalno ministarstvo okoliša i turizma kroz projekt za koji je aplicirala Općina Ljubuški”, naveo je Vučić.

3 komentara

 1. To je 900000 maraka prihoda samo od ulaznica.

  Gospodo gdje je sada taj novac i u šta ćete ga uložiti.
  Još vam par izvora drži KRAVICE jer je rijetka Tihaljina mrtva, zato razmislite
  možda dogodine ili sljedeći Kravica više neće biti. Uložite novce u spas rijelke
  jer bez nje nema i Kravica.

  Like(0)Dislike(1)
 2. Kupit ce to arapi i sve urediti

  Like(0)Dislike(0)
 3. Koliko cete vi s portala naplatiti non stop ste ih reklamirali?

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.