Massimo 14. kolovoza u Međugorju

Jedan je od najkarizmatičnijih pjevača i najupečatljivijih vokala na ovim prostorima – Massimo Savić, nastupit će 14. kolovoza u amfiteatru Herceg etno sela u Međugorju u organizaciji agencije PRimera.

”Koncertom Massima, koji već dugi niz godina kontinuirano osvaja srca publike, nastavljamo niz ljetnih koncerata nekih od najvećih glazbenih zvijezda u ovom prostoru. Ranijih godina su održani rasprodani koncerti Nine Badrić i Josipe Lisac”, kazali su iz agencije PRimera.

Massimo će istinskim glazbenim sladokuscima priuštiti glazbeno putovanje pod hercegovačkim nebom, uz pregršt hitova, poput ”Suze nam stale na put”, ”Iz jednog pogleda”, ”1 dan Ljubavi”, ”Zar više nema nas”, pa do kultnih, starih pjesama, poput ”Stranac u noći”, ”Sjaj u tami”, ”Gracija” i mnoge druge.

Za najbrže fanove za nekoliko dana će biti pušten ograničen broj ulaznica po nižim cijenama – 15 KM za tribine i 20 KM za VIP ulaznice.

”Kupovina ulaznica u pretprodaji bit će moguća na recepciji Herceg etno sela kod Međugorja, u Mostaru na info pultu Mepas Malla, kao i preko sustava kupikartu.ba. Sve novosti vezane za koncert pratite na Facebook stranici PRimera Mostar”, poručuju organizatori.

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.