MASSIMO SAVIĆ ZAPOČINJE KONCERTNU TURNEJU U BiH, Početak u Mostaru 5. travnja

Massimo Savić ponovo se vraća u Bosnu i Hercegovinu s novom koncertnom turnejom na kojoj promovira svoj aktualni album „1dan ljubavi“! Turneja će započeti  u Mostaru, 5. travnja  u dvorani „Herceg Stjepan Kosača“, slijedi koncert u Zenici, 6. travnja  gdje će Massimo pjevati u Bosanskom narodnom pozorištu. Potom će 8. travnja Massimo nastupiti u Gračanici, u Bosanskom kulturnom centru, a 9. travnja u Sarajevu, u prostoru BKC-a. Turneja će završiti 11. travnja u Bihaću, u dvorani Luke.

Miljenik bh. publike

Massimovu turneju koja će bez sumnje, kao i sve prethodne BH turneje popularnog pjevača zasigurno biti rasprodana u rekordnom roku, producira Tomislav Kašljević.
Miljenik bosanskohercegovačke publike, Massimo, za svoje fanove na ovoj turneji priprema repertoar hitova iz svih svojih glazbenih epoha, od Dorian Gray faze i kultnih pjesama poput “Sjaj u tami” i „Stranac u noći“, pa sve do hitova  “Suze nam stale na put“, “Iz jednog pogleda“, “Zar više nema nas”, “Ispod nekog drugog neba”, „Kladim se na nas“  i hita „1 dan ljubavi“ s istoimenog albuma.
Pjesma „1 dan ljubavi“ već je proglašena najemitiranijom pjesmom  na hrvatskim radijskim stanicama u protekloj godini,  a također je i jedan od najpopularnijih radijskih hitova u cijeloj regiji. S istog je albuma upravo skinuta pjesma „Ne dam grijehu na tebe“, koja je također, gotovo preko noći postala još jedan u nizu velikih Massimovih hitova.

Nominiran za Porina u 7 kategorija

Massimo je zagrebačku publiku nedavno raspametio na tri rasprodana koncerta koje je održao u koncertnoj dvorani „Vatroslava Lisinskog“, a prethodno turneji u Bosni i Hercegovini, popularnog Massima očekuje i dodjela najpoznatije hrvatske glazbene nagrade Porin 17. ožujka, za koju je nominiran u čak sedam kategorija. Inače, Massimo Savić dosad je osvojio najviše nagrada Porin, njih čak devet, za mušku vokalnu izvedbu.
Ulaznice za predstojeću koncertnu turneju Massima Savića mogu se u pretprodaji kupiti od 5. ožujka na svim blagajnama dvorana, a za koncert u Mostaru i Sarajevu, ulaznice će se prodavati i putem sistema Kupikartu.ba.

DL

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.