Mate Bulić s prijateljima u Donjoj Blatnici pripremio ”feštu godine u Hercegovini”

Blatničke note dobrote” u čitlučki kraj privukle su veliki broj zvijezda, ali i posjetitelja. Humanitarni koncert održan je u ponedjeljak na platou crkve sv. Franje u Donjoj Blatnici.

Publiku u Blatnici su do dugo u noć zabavljali Marko Perković Thompson, Dražen Zečić, Željko Bebek, Alen Nižetić, Dalmatino, Matija Vujica, Jozo Vučić, Zoran Begić, te naravno najodgovorniji za koncert Mate Bulić.

Kao i svih prethodnih godina, dio uprihođenog novca namijenjen je za humanitarne projekte. Do sada smo kroz ove koncerte pomagali brojne udruge i organizacije s područja Hercegovine koje pomažu djeci i osobama s posebnim potrebama,svjesni trenutka u kojem živimo, gdje je puno potrebitih oko nas. Također pomagali smo i izgradnjubrojnih sakralnih objekata. U ovom projektu imamo podršku brojnih gospodarstvenika iz BiH i Hrvatske te im ovim putem još jednom zahvaljujemo na njihovoj potpori u radu“, Goran Barbarić, član organizacije.

Dio ovogodišnjeg prihoda od koncerta je namijenjen za Humanitarnu udrugu fra Didak Buntić iz Čerina koja pomaže bolesnicima sa područja Hercegovine, nabavlja pomagala za njih i tako im pomaže u teškim trenucima kroz koje prolaze.

 

Jabuka.Tv

5 komentara

 1. Ma ja. Mozes mislit kud ce se sredstva preusmjerit kao i u svakoj drugoj humanitarnoj organizaciji. Pa da humano pa vrcon u moj dzep. Cevapi im 10 km bas humano

  Like(0)Dislike(4)
 2. Bravo mate pozdrav proslava na nivou

  Like(1)Dislike(0)
 3. A jel pjevala Ivana Maric,Ivica Bago, Zorica…i drugi??? Zoran Begic uopce nije pjevao,bio je na putu! Ne znam zasto portali uvijek pogresne informacije dijele okolo, i samo copy paste!!!!????
  Inace hvale vrijedan projekat!

  Like(0)Dislike(0)
 4. Super je bilo pozdrav iz Sirokog Brijega

  Like(0)Dislike(0)
 5. Kako su stari skojevci i udbasi podnijeli pjesme Tomsona o Juri i Bobanu Gradiska stara naravno ustali i bizali ko misevi ta neznaju drugcije.

  Like(1)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.