Matea: “Zahvaljujući vama i vašim prilozima, uskoro ću biti sa sinom”

Matea Janković, mlada majka iz Livna koja se trenutno nalazi u zagrebačkoj bolnici, i za čije se liječenje u Beču već danima skuplja novac u cijeloj regiji, probudila se nedavno iz kome, a danas je poslala i poruku svima onima koji joj pomažu.

“Zahvaljujući vama i vašim prilozima, uskoro ću biti sa sinom”, poručila je Matea, navodi se na Facebook stranici Život za Mateu, prenosi Prvi.tv.

Idući tjedan očekuju se informacije iz Beča gdje bi Matea trebala otputovati na operaciju koja bi joj mogla spasiti njen mladi život, obzirom da Mateina dijagnoza sa sobom nosi i otkazivanje pluća, te joj se nova mogu transplantirati jedino u ovom europskom gradu.

Njena operacija u Beču košta 30 tisuća eura i iako su brojni kediji objavili kako je skupljen dovoljan iznos, situacija i nije tako bajna. Stoga se i dalje skuplja novac koji je potreban da bismo Matei omogućili liječenje u Beču.

Obitelj oboljele odlučila je trgnuti i Dalmatince stoga je dogovoren humanitarni koncert “Punim plućima za Mateu” , koji će se održati 18. veljače u Trogiru, u sportskoj dvorani “Vinko Kandija” , s početkom u 19 sati.

Njena obitelj kao i svi inicijatori akcije “Život za Mateu” svesrdno se zahvaljuju svima onima koji su pomogli i pomažu i dalje kako bi Matea uskoro mogla biti u zagrljaju svog jednogodišnjeg sina.

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.