U organizaciji Udruge Epsilon u petak je u Posušju održan ”Sajam fakulteta zagrebačkog sveučilišta” za sve maturante iz četiri grada Županije Zapadnohercegovačke.

Sam sajam tematski je podijeljen na dva dijela: prezentacijski i sajam fakulteta. U prepunoj kinodvorani okupljene maturante pozdravila je u ime organizatora, Sara Lončar, poželjevši im dobrodošlicu.

Prezentacijski dio vodila je koordinatorica za državnu maturu Gimnazije fra Grge Martića Posušje, profesorica Jasminka Petrić, koja je zainteresiranim maturantima govorila o najvažnijim detaljima polaganja državne mature.

“Iznenađena sam odličnim odazivom na današnju prezentaciju, ali i zanimanjem i aktivnim sudjelovanjem maturanata koji su postavljali brojna pitanja i nadam se da ćemo im pomoći ovom prezentacijom te da će uspjeti upisati željeni studij”, izjavila je za portal Jabuka.tv profesorica Petrić.

Onu veseliju stranu studiranja u Zagrebu s kulturno-zabavnim sadržajima i prednostima studiranja u velikom gradu na zanimljiv način predstavili su članovi udruge Epsilon.

Na štandovima koji su postavljeni u gradskoj dvorani maturanti su imali priliku upoznati se sa željenim fakultetom.

Spomenimo i kako su na ovom sajmu osim fakulteta predstavljeni i smještajni kapaciteti, ali i studentske udruge .

smotra_ZG_sve_posusje_8 smotra_ZG_sve_posusje_10 smotra_ZG_sve_posusje_4-810x476 smotra_ZG_sve_posusje_5-810x501 smotra_ZG_sve_posusje_3-810x539 smotra_ZG_sve_posusje_2 smotra_ZG_sve_posusje_1 smotra_ZG_sve_posusje_6

(www.jabuka.tv | Lara Medić)

2 COMMENTS

  1. Svi osim Grudski maturanata Kojima skola nije zeljela osigurati prevoz ,a kada im treba donosit po 10KM za upis,i 20KM za stetu koju su napravila djeca bez odgoja onda svi ispastamo ,a I ne znam kolku bi to stetu trebali napraviti da preko 700 ucenika donese po 20KM za sta su ti novci??jel se s TOLKIM novcima bar prevoz mogao osigurati…SRAMOTA za skolu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here