Mažoretkinje Gruda na Europskom prvenstvu osvojile dvije medalje

U slovenskom gradu Laško od 8. do 10. rujna održava se 19. Europsko prvenstvo mažoretkinja na kojem nastupa 1.418 natjecateljica u 87 formacija i 176 neformacija.

U subotu navečer je održana ceremonija proglašenja najboljih u natjecanju neformacija koje se održalo u petak, a Mažoretkinje Gruda osvojile su dvije medalje i to jednu srebrnu i jednu brončanu.

Djevojke koje su posljednjih godina među najuspješnijima u BiH osvojile su srebro u kategoriji duo pom-pon, a to su Lara Bilić i Lara Čale. Seniorke Kata Sabljo i Martina Miloš osvojile su broncu u kategoriji duo pom-pon.

Gruđanke su na Europskom prvenstvo nastupile: kadeti formacija pom-pon, te juniori formacija štap. Također u neformacijskom dijelu Maria Ćorluka pleše u kategoriji kadeti solo štap, Lucija Jurčić i Ivona Tomić kadeti duo štap, Lana Mikulić kadeti solo pom-pon, Lara Čale i Lara Bilić kadeti duo pom-pon, Lana Grizelj solo juniori štap, Ana Marija Miloš i Andrea Bušić duo juniori štap, Manuela Miloš solo seniori pom-pon, Katarina Sabljo i Martina Miloš duo seniori pom-pon, te Sara Jurčić i Petra Sabljo duo seniori štap.

U subotu je održano natjecanje u paradama dok će posljednjeg dana prvenstva, u nedjelju, biti održano natjecanje u formacijama te će te večeri uslijediti drugi dio proglašenja kojime će ujedno biti zatvoreno ovogodišnje Europsko prvenstvo.

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.