Među djevojkama sve popularnija aplikacija kojom pronalaze bogatog sponzora

Više od 250.000 djevojaka u Velikoj Britaniji koristi mobilnu aplikaciju kojom mogu pronaći bogatog sponzora.

Aplikacija “Seeking Arrangement” imala je porast od 40 posto korisnika u prošloj godini. Najveći broj korisnika zapravo su mlade studentice.

Osnovni cilj u kreiranju ove aplikacije bio je da se povežu bogati muškarci i mlađe žene, piše BBC.

U opisu aplikacije navedeno je da korisnice mogu “iskusiti luksuzan život i upoznati bogate ljude svakog dana”.

Kreatori aplikacije su bili uvjereni u njen uspjeh jer mlade studentice uvijek traže nove načine kako da dođu do novca da bi platile visoku cijenu školarine.

BBC navodi da je u Velikoj Britaniji evidentan porast kriminaliteta koji je povezan s aplikacijama za upoznavanje. Istraživanja pokazuju da je u porastu i broj seksualno prenosivih infekcija. 

Jedna dvadesetogodišnja studentica iz Bournemoutha rekla je za BBC da bogati muškarci koje je upoznala imaju sve u životu i sada se samo žele dobro provoditi, prenosi Klix.ba

“Ponekad oni očekuju i seks, ali uglavnom su uvijek iskreni kada je riječ o tome i uvijek kažu kada to žele. Ukoliko ja to ne želim, onda se u to ne upuštam. Ali ako su oni zgodni, onda zašto ne”, istakla je.

1 komentar

  1. A stoces sto je reka matan u prosijacim i sinovim “a isukrstati kakoje ovo pocelo na ovom svitu na kraju ostacemo samo dektiva i ja

    Like(1)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.