Mila i Mile Brzica iz Pogane Vlake proslavili dijamantni pir (FOTO)

16

Malobrojnima se posreći dočekati 60. obljetnicu svoga braka, a to su u petak doživjeli i proslavili Mila i Mile Brzica iz Pogane Vlake, župe Ledinac.

Misa zahvalnica povodom dijamantnog pira služena je u župnoj crkvi u Ledincu na blagdan Sv. tri kralja, a misu je služio don Jozo Ančić. Prije 60 godina ovaj par vjenčao je tadašnji svećenik don Ante Čule (pok.). Sudbeno su vjenčani 05.11.1956., a crkveno 10.01.1957. godine.

Mila i Mile zajednički su život nastavili u Poganoj Vlaci, a vjerom u Boga i marljivim radom koračali su svih 60 godina. Mila je ’38. godište, a Mile ’34. godište. Imaju troje djece, osam unučadi i 12 praunučadi.

Sv. Misa i obiteljska molitva njihov je neizostavni dio života. I dan danas idu na sv. Misu kao sto su običavali cijeloga života.

Nakon 60 godina braka, djeca su roditelje željela razveseliti proslavom dijamantnog pira, koja je nakon sv. Mise nastavljena uz rodbinu, brojne susjede i prijatelje.

grude-online.info

 

16 COMMENTS

  1. Čestitam svaka čast neki parovi nemogu mjesec dana a kamoli 60. godina svaka čast kako sam čuo sad momci pivaju curama

    Sad se cure udaju na rate
    tri miseca pa se opet vrate hahaahah 🙂 🙂 🙂

  2. Ma super su njih dvoje, iskrene cestitke na ovoj proslavi… Dao Bog da ih za 10 godina u prosirenom sastavu vidimo na proalavi 70. godisnjice braka 😉
    Primjer su skladnog para, vjerojatno su sretni zbog ovog sto danas imaju. Mile je dobar covik sigurno 😉

  3. Najljepse cestitke za vasu 60-u obljetnicu braka ,te neka vam je blagoslovljen svaki dan do kraja zivota.Prekrasni ste.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here