Milan Bandić: Gradit ćemo zgradu za Udrugu ”Fra Mladen Hrkać”

”Gradit ćemo novu zgradu za Udrugu ”Fra Mladen Hrkać”, poručio je na oduševljenje mnogih zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u Širokom Brijegu.

Bandić je nazočio večeras projekcijama filmova na otvaranju Mediteran Film Festivala u Širokom Brijegu, gdje se družio s građanima, te poručio kako snažno podržava rad humanitarne Udruge ”Fra Mladen Hrkać”.

”Upravo zbog njihovog rada i zalaganja, te pomoći mnogobrojnim pojedincima i obiteljima, za njih i njihove štićenike gradit ćemo zgradu”, poručio je zagrebački gradonačelnik hercegovačkog porijekla.

Bandić je, inače, jedan od kandidata za premijera Republike Hrvatske, pa će boravak u BiH iskoristiti i dijelom za predizbornu kampanju i približavanje biračkom tijelu.

Humanitarna udruga fra Mladen Hrkać je neprofitna, nevladina organizacija, registrirana u Republici Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini. Udruga je osnovana lipnja 2012. godine u Zagrebu, a pomaže osobama sa zdravstvenim poteškoćama i njihovim obiteljima koje dolaze u Zagreb na liječenje.

bljesak.info

12 komentara

 1. Hahaha

  Like(2)Dislike(0)
 2. Gdje ti je bedž josip broz tito, zašto ga sada ne staviš, kao na Bundeku, a par dana kasnije si bio u Udbini na misi i te noći se ubio Zvonko Bušić, koji je otišao sa mise revoltiran zbog tog bedža, srami se!

  Like(10)Dislike(2)
 3. J. B. Tito je pobio fratre na Širokom Brigu ogakle je fra Mladen Hrkać. A Bandić Tita voli i poštuje, ne može i pare i jare druže Milanče

  Like(6)Dislike(1)
 4. Ono je bedž druga Dragana Čovića ljudi božiji štaje vami vi živite u zabludi Dragan je se 91 potpisiva ćirilicom i izjašnjava kao Yugosloven a Milan je iz katoličke obitelji koji je kršten pričešćen krizman za razliku od Čove

  Like(4)Dislike(16)
 5. Što je bilo udbe i što je sad ima sva ie iz Širokog B tipa Šuška Čovića i ostali a da nespominjemo one stere

  Like(2)Dislike(3)
 6. Odakle je onaj Stanko Čolak, Gorankić, Musa i ostali jesu oni Čapljinci

  Like(2)Dislike(2)
 7. E jesu ovi hdz postenjacine i budalesine ali deklalirane

  Like(0)Dislike(2)
 8. Milan prevaranko i obecanko…dodvorava se ljudima a nazalost vecina mu vjeruje…politika

  Like(7)Dislike(0)
 9. Nami netribaju izbori nami su naši vladari ispunili sva dosadašnja obećanje riješeno socijalno pitanje zdravstveno osiguranje za sve građane besplatni udžbenici kao i prijevoz ispoštovana porodiljna prava braniteljska prava kanal na hrvatskom jeziku zahvaljujam se vladajućoj strukturi u ime građana (glasača) ne ispunjenim obećanjima

  Like(0)Dislike(0)
 10. Mi smo Titovi!!!!
  Tito je naš!!!!!!

  Like(1)Dislike(0)
 11. Sta ces ti graditi,jedino sebi jos jednu vilu

  Like(2)Dislike(0)
 12. Milan Badic utvorina komunjara stari!!!

  Like(2)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.