Milan Bandić nakon operacije mora mirovati šest tjedana

Milan Bandić, zagrebački gradonačelnik, uspješno je operirao kilu u KB-u Sveti Duh i osjeća se dobro, doznaje se od prof.dr.sc. Žarka Rašića, šefa Klinike za kirurgiju KB-a Sveti Duh, koji ga je sinoć i operirao.

Operacija je, kako doznaje Tportal.hr, trajala oko sat vremena i Bandić bi trebao provesti naredna dva dana u bolnici, nakon toga slijedi kućna njega, a iako su prve prognoze govorile da bi faza oporavka trebala trajati oko tri tjedna, prema Rašićevim riječima sve bi se to moglo protegnuti i na šest tjedana.

‘Gradonačelniku je dijagnosticirana ukliještena desna strana preponske kile. Zahvat je protekao uredno, kao i postoperativna faza. U fazi oporavka gradonačelnik će morati izbjegavati teže fizičke napore, duža hodanja i stajanja. Znamo kakvog je gradonačelnik temperamenta i na njemu je da odredi hoće li se držati liječničkih preporuka. Kao posljedica nepridržavanja moguć je krvni podljev, a to može dovesti i do povratka kile’, zaključio je Rašić.

Bandić je, inače, u utorak ujutro trebao biti na sjednici optužnog vijeća Županijskog suda u Zagrebu za slučaj ‘štandovi’, no ono je odgođeno zbog njegove operacije.

Redovit tijek tog procesa već je nekoliko puta odgađan, iz raznih razloga, a za kada će biti zakazano ponovno pojavljivanje na sudu, zasad nije poznato.

Podsjetimo, tužiteljstvo tereti Bandića da je, sa svojim suradnikom Ivicom Lovrićem i voditeljicom Tržnica Zagreb Zdenkom Palac, priskrbio nezakonitu korist od najmanje 308.000 kuna udruzi U ime obitelji tako što joj je ustupio štandove za prikupljanje potpisa za referendum.

10 komentara

 1. Brz oporavak zelim

  Like(6)Dislike(1)
 2. Aj ti lipo u mirovinu bandiću nije to vise za te a i dosta td je brate i bilo.

  Like(5)Dislike(0)
 3. Ćerosmanoviću brz oporavak i drž se želi ti C Dolac

  Like(0)Dislike(0)
 4. Brz oporavak…svaka ti cast, trka u politiku dasta stacemo mi Hercegovci bez tebe.

  Like(0)Dislike(5)
 5. Filovani okrugli Lasta Čapljina

  Like(1)Dislike(1)
 6. Bandicu zelim ti brz oporavak

  Like(3)Dislike(1)
 7. Tava makaroni. Milan popija par zestica i diga loncinu punu graha. A lonac drzi 70 litara,pa propuka. Corosmanovicu naprid nista te sjebat nemere.

  Like(0)Dislike(0)
 8. Prisio mu grah,vidis kako smo mi ljudi licemjerni ako je nas i ako nam moze pomoci nema veze sto protiv mjega ima 20 optuznica,odmah je dobar covjek i to,a ko ti ne moze pomoc nabij ga,a ko naime trazimo postene politicare.

  Like(0)Dislike(0)
 9. Doli komunisti.
  Živo Tito kojeg nosaš na bedžu.

  Like(0)Dislike(0)
 10. Posjetio me jaran na ona vremena CRVENIH KARAFILA, djelio ih je i šakom i kapom. Može on pričati šta hoćete, ali CRVENO iz njega ne može. To mu je u duši i šta će te.
  To treba poštovati, ali samo kod onih što to priznaju. On to vanično ne priznaje, ali malo malo pa se ODA.
  Te Kumrovec, te BEDŽEVI, te CRVENI karanfilčići u ruci i reveru.
  Moj mister BANDI, samo se ti brzo oporova i ugodan dan ti želim. Vidimo se mi i sljedećeg 1. maja uz grah i CRVENE KARANFILE. Možda ćeš tada moći otvoriti dušu i reći koliko ti zanči taj cvijet i crveni svijet.

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.