Milan Bandić u Zagrebu dobio najviše glasova

Prema prvim izlaznim anketama u Zagrebu će se u drugom krugu lokalnih izbora voditi bitka između Milana Bandića (BM365) i Anke Mrak Taritaš. U Splitu je također tijesan rezultat. Za dva tjedna snage će odmjeriti Željko Kerum (nezavisni) koji je dobio najviše glasova i Andro Krsulović Opara (HDZ). U Rijeci i Splitu također će se u drugom krugu doznati tko će biti gradonačelnik ili gradonačelnica

Kako što se i očekivalo, u Zagrebu će se 4. lipnja u drugom krugu lokalnih izbora voditi bitka između dosadašnjeg gradonačelnik Milana Bandića koji je osvojio 30.08 posto glasova i Anke Mrak Taritaš koja je osvojila 26.78 . Prema izlaznim anketama koje nam je ustupila Nova TV na trećem mjestu u metropoli je Sandra Švaljek s osvojenih 17.67 posto glasova, a na četvrtkom mjestu je Bruna Esih s osvojenih 10.26 posto glasova. HDZ-ov kandidat Drago Prgomet osvojio je 5.75 posto glasova.

U Splitu će se također tek za dva tjedna znati tko će biti gradonačelnik. HDZ-ov kandidat Andro Krstulović Opara osvojio je 25.35 posto glasova, a na prvom mjestu je Željko Kerum s osvojenih 29.91 posto glasova.

U Rijeci je SDP-ov kandidat Vojko Obersnel osvojio 44.99 posto glasova, dok je nezavisni Hrvoje Burić osvojio 15.19 posto glasova.

2 komentara

  1. Mogla se ovakva Hrvatska imat bez ispaljenog metka. Zali Boze ljudi sto su se borili za nezavisnu i slobodnu nam “Lijepu našu’

    Like(2)Dislike(0)
  2. Milan je najbolja ipcijazatvorili bi ga da je lopov a i grad je sreden i ima sve sto trba evropski grad.
    Socijalno osjetljiv
    Ureden pa zasto mijenjati kad ide naprid

    Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.