Milan Bandić zahvalio bogu i svojoj majci

Iako je u početku bilo vrlo gusto, Milan Bandić na kraju je odnio pobjedu u Zagrebu. Već ranije je rekao kako nema nekakvog posebnog slavlja jer se već sutra treba nastaviti raditi.

‘Kako je lijepo vidjeti vas opet. Nećemo večeras pjevati, ali lijepo je to reći jer je to točno’, rekao je Milan Bandić i dodao kako mu je teško ostati ravnodušan je emocije naviru.

Ali nije ostao pretjerano skroman. ‘Nikada nitko u povijesti grada nije niti će pobijediti 6 puta zaredom’, rekao je. ‘Pa ja bih mogao predavati operativnu politiku na Sorboni’, pohvalio se.

Tvrdi kako je bilo pogrešno dijeliti Zagrepčane na ‘nas’ i njih’. ‘Ne mi ili on. Ne. To je pogrešno. Mi – zajedno. Zagrepčani nikada nisu bili isključivi. To nije zagreb, Zagreb ne trpi isključivost, negaciju, destrukciju, Zagreb je konstruktivan i pozitivan’, rekao je Bandić.

Najavio je i kako će promijeniti ime stranke, odnosno da će iz njenog imena maknuti svoje ime pa će stranka ostati Stranka solidarnosti 365. ‘Kad se kaže rad i solidarnost i 365, podrazumijeva se da je to Milan Bandić.

Zahvalio je i bogu i svojoj majci. ‘Zahvaljujem svojoj majci koja me rodila takvog kakvog me rodila, i bogu što gme stvorio takvog nesavršenog, a najboljeg’, rekao je gradonačelnik.

net.hr

4 komentara

 1. JUČERAŠNJI IZBORI U HRVATSKOJ,STEPINČEVSKOJ-HOLOKAUSTICI.

  NIJE SDP-E IZGUBIO JUČERAŠNJE IZBORE IZBGUBILI SU IH HRVATSKI GRAĐANI. HRVATSKI GRAĐANI STALNO ŽIVE U EUFORRIJI NEKOG DOMOVINSKOG RATA I TAKOZVANE ZAPADNE KAPITALISTIČKE DEMOKRACIJE ,KATOLIČKOG DUHA I NAUMA. I VEĆ PROĐE CC-A 28 GODINA OD RUŠENJA BERLINSKOG ZIDA I NOVIH KRŠĆANSKO-KASTINSKO-ROBOVSKIH ODNOASA KOJI NAHRUPIŠE U NAŠE SOCIJALISTIČKE DRUŠTVENE PROSTORE ,RAZORIŠE ILI OPLJČKAŠE SVE STEČEVINE TE SOCIJALISTIČKE DRUŠTVENE CIVILIZACIJE, KAO OSVETU ILI RATNI PLIJEN, JER JE PO SVOM USTROJU BIO KOMUNISTIČKI ,ATEISTIČKI , A ZAPADNA KRŠĆANSKA DEMOKRACIJA JE KATOLIČKO-KASTINSKA , PLJAČKAŠKA I ROBOVSKA.UČINILA JE NAŠE PROSTORE KOLONIJALNIM, I NE SAMO OD NAS U JUGOSLAVIJI, VEĆ U CIJELOJ EVROPI.USPORILA JE RAZVOJ U CIJELOJ EVROPI I UBRZALA SIROMAŠENJE GRAĐANA KADA SU SAMI SEBE ,KAO KASTU, DOVELI U BEZIZLAZNU SITUACIJU, DA U EVROPI 96 MILJUNA LJUDI NE RADI ,A U SVIJETU ,NA NAŠOJ GEJI,SVAKE GODINE UMIRE OD GALADI, CC-A 8O-90 MILJIJUNA LJUD, ZBORI BANKI-MOON ,TAJNIK AMERIČKIH UJEDINJENIH LATIFUNDIJA. A TA ISTA EVROPSKA ,KRŠĆANSKA KASTA RASPOLAŽE PLANETARNOM TEHNIKOM I TEHNOLOGIJOM KOJA 2OX VIŠE I BRŽE, U ODNOSU NA ONU TEHNIKU I TEHNOLOGIJU IZ 7O-DESTIH GODINA PROŠLOG STOLJEĆA, PROIZVODI I STVARA SVE VRIJEDNOSI POTREBNE ZA ŽIVOT GRAĐANA I NJIHOVU PERSPEKTIVU RAZAVOJA ,I TIME SU VEĆ STVORENI UVJETI KADA VIŠE NISU POTRBNI PRIVATNI DRUŠTVENI ODNOSI ,A POSEBNO U PROIZVODNJI ,JER STAVRAJU MATERIJALNA DOBRA DOSTATNA ,BEZ KLASNE DIFERENCIJE UPOTREBE. MARX BI TO NAZAVO CARSTVOM SLOBODE ,A HEGEL ,PLODONOSNIM POHODOM NARODNOG DUHA KOJI ,UVJEK ,KADA NARASTU NESNOŠLJIVE NARODNE PROTURIJEČNOSTI SE BUDI I KREĆE BRZINOM OD SEDAM ILJA DA PORUŠI USTAJALE ,NESNOŠLJIVE, DRUŠTVENE ODNOSE I USPOSTAVLJA ODNOSE KOJI SU PRAVEDNI ZA SVAGOG ČOVJEKA KOJI SE U TAKVIM ODNOSIMA MOŽE OPREDJELITI ZA ONU DJELATNOST KOJU MU JE ,ISKONSKI ,PODARILA PRIRODA, A NE ZA NADNICU.

  PA JE ANAKRONIZAM NAŠEG VREMENA PRISUTAN ,JER SE ČOVJEK PONEKDA ZAPITA KAKO SE OGLASITI ,KAKO SE PREDICIRATI U DEFINIRANJU DANAŠNJIH DRUŠTVENIH I DRUŠTVENO-PROIZVODNIH ODNOSA ,KOJI SU ANAKRONI ILI PARADOKSALNI ,JER SMO KAO LJUDSKA ZAJEDNICA STVORILI MATERIJALNE PROIZVODNE SNAGE,TEHNIKE I TEHNOLOGIJE, KOJIMA PREBIREMO SVEMIRSKA PROSTRANSTVA , A NA OVOJ NAŠOJ GEJI LJUDSKA BIĆA ŽIVE N A STUPNJU ČANDALE ILI JOŠ NIŽEM STUPNJU KADA LJUDSKA BIĆA UMIRU OD GALADI.

  VEĆ DVADEST I KUSR GODINA ŽIVIMO U SIROMAŠTVU I TOTALNOJ NEIZVJESNOSTI,A VLADAJUĆI KAPITAL I NJEGOVA POKROVITELJICA ,KASTINSKA CRKVA, NE ZNAJU KAKO VIŠE UPRAVLJATI SVOJIM NAGOMILANIM BOGTSTVOM.
  PLANETRANA TEHNIKA I TEHNOLOGIJA KOJOM RASPOLAŽU, DANAS POSEBNO, IZDVOJENI KASTINSKI ČOPOR NAJBOGATIJIH, JE U FUNKCIJI PROIZVODNJE ONIH DOBARA KOJA SU OPĆE DRUŠTVENIM POTREBAMA NEPOTREBNI,NE SVRHOVITI ,OSIM MALOM SLOJU NAJBOGATIJIH ILI NEŠTO MANJE BOIGATIM ,ZA UŽIVANJE,A KOJE JE VEĆ DANAS IZGUBILO SVOJU DRUŠTVENU I LJUDSKU SVRHU UŽIVANJA.
  PA SE TREBA ZAPITAITI ŠTA SU MOGLI I ZNALI PONUDITI ,OVI KATOLIČKI ORATORI , NAŠIM GRAĐANIMA DA SU NA IZBORIMA DOBILI NARODNE GLASOVE DA UPRAVLJAJU KLASNOM DRŽAVOM ,KOJA ŽIVI I SLUŽI SAMO KLASI KAPITALA. PREMA TOME, U NJIHOVOJ OVLASTI JE SAMO PODRJUČJE DRUŠTVENIH VRIJEDNOSTI KOJE IM KAPKITALISTIČKI VLASNIK DODJELI OD DIJELA RADNIČKE NADNICE ,KOJU ON ODREĐUJE I OPOREZIVA.OSTALO SU SVE NJIHOVE BRIGE KAKO JAŠITI NA SLABIM LEĐIMA ROBOVSKIH GRAĐANA I OD NJIHOVE NAJAMNINE FINACIRATI ,U PRVOM REDU, DRŽAVU ,ČUVARICU POSTOJEĆIH PLJAČKAŠKO KASTINSKIH –EKSPLOATATORSKIH ODNOSA, A ONDA RAZMIŠLJATI KAKO ODRŽATI EGZISTENCIJU GRAĐANA I PODMIRIVATI SVE DRUGE NJIHOVE POTREBE ,ONDA KADA NE RADE.
  U OVAKVIM DRUŠTVENIM I DRUŠTVENO-PROIZVODNIM ,ROBOVSKIM UVJETIMA NEMA DRUGE ALTERNATIVE OSIM ZADUŽIVANAJE DRŽAVE KOD TIH ISTI KAPITALISTA ,DA FINACIRAMO OTPUŠTENE RADNIKE I DOFINANCIRAMO ONE KOJIMA JE TAJ ISTI PKAPITALISTA DAO MINIMALNU PLAĆU ,KOJOM RADNIK NE USPJEVA FINANCIRATI NI PROSTU REPRODUKCIJU SVOJE RADNE SNAGE..

  PA TREBA PORUČITI OVIM KATOLIČKIM ŽBIROVIMA, A KOJI SU DOBILI GLASOVE NARODA, DA BEZ PROMJENE DRUŠTVENIH I DRUŠTVENO-PRLOIZVODNIH ODNOSA NEMA NIKAVE PROMJENE SADAŠNJEG STANJA U KOJEM SE NALAZIMO VEĆ 2O-SET I KUSUR GODINA, A ONO SE ZOVE TOTALNO SIROMAŠTVO ILI PREDZIĐE GLADI.

  Like(0)Dislike(1)
 2. Ovo je Slavo Kukic pisa.

  Like(0)Dislike(0)
 3. To Milane (LEGENDO) pogana vlaka cerov dolac je za tebe festu pravi

  Like(0)Dislike(0)
 4. MILAN BANDIĆ SE TOTALNO VRATIOIZ SAVEZA KOMUNISTA ,MAJCI DOGMI KATOLIČKE VJERE I CRKVE JER SE TAMO NE TREBA MISLITI SAMO SLUŠATI I VJEROVATI SVE ĆE TO DARAGI I SVEVIŠNJU UREDITI PO VOLJI VLADAJUĆIH.

  Like(0)Dislike(1)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.