Mladenci iz Gruda odgodili prvi ples za poluvrijeme, utakmicu pratili u “sali”

Mnogi će subotu, 25. lipanj  pamtiti po teškom porazu hrvatske reprezentacije na Europskom prvenstvu u Francuskoj i divnoj igri koju su nam pružili Vatreni.

U Hercegovini su se utakmice Vatrenih pratile s velikim oduševljenjem, na razne načine i na raznim mjestima.

Svi koji su posjetili Hercegovinu barem jednom u ljetnim mjesecima kada je u jeku “sezona svadbi” znaju da ne postoji subota sa praznim svadbenim salonom. Tako je bilo i ove subote iako se igrala ključna utakmica za reprezentaciju Hrvatske u “knockout fazi”.

Da Hercegovci neosporno vole Vatrene uvjerili smo se kada smo dobili fotografije s jedne svadbe u Zapadno-hercegovačkoj županiji.
U svadbenom salonu s nešto više od 300 uzvanika sve oči bile su uprte u ogromni projektor preko kojeg se pratila utakmica protiv Portugala, a mladenci su čak i svoj prvi zajednički bračni ples odgodili za poluvrijeme.
Iako su Vatreni dali sve od sebe, a utakmica bila iscrpljujuće duga i ishod nije bio onakav kakav smo svi priželjkivali, ovi mladenci će moći reći da su imali doista originalnu svadbu kakva se ne viđa svaki dan.
image

Mladencima zahvaljujemo na ustupljenim fotografijama i želimo im obilje sreće u zajedničkom životu. Mogu biti ponosni jer malo tko bi odgodio svoj najvažniji dan u životu radi najvažnije sporedne stvari na svijetu. To uistinu mogu samo istinski navijači.

Prvi.tv