Mladenci iz Hercegovine za dobre fotografije odlaze preko granice

Mladencima iz Hercegovine Hrvatska je postala hit mjesto za snimanje svadbenih fotografija. Dubrovnik je prvi grad koji su mladenci otkrili za bilježenje vjenčanih trenutaka, no hercegovački mladenci nerijetko odu u Makarsku, Split, Ston, kako bi imali što bolje vjenčane fotografije, piše Moja.ba.

Parovi najčešće na fotografiranje u Hrvatsku odlaze dan nakon svadbe, a to fotografiranje je najčešće uključeno u paket koji su zakupili kod fotografa.

”Većina parova prestala se fotografirati po Mostaru i Hercegovini. Nekad se slikalo po Blagaju, Bunici Starom mostu, Kravicama, Borku, a danas toga sve manje ima.

Većina ih želi bit drugačija i želi imati dobre fotografije snimljene najčešće kraj mora”, ispričao za Moja.ba fotograf, koji je dodao kako su mladenci često predlagali fotografiranje i u Istri, ali i u Crnoj Gori.

8 komentara

 1. posušanke se slikaju pokraj topale .općina ljepo očis.la korito a posuški cigani opet napacili otpad.prirodna ljepota

  Like(0)Dislike(0)
 2. Meni je to bezveze,al eto o ukusima se ne raspravlja,pored naše prelijepe prirode ,stari tavana i kuca ,samo treba biti svoj.

  Like(0)Dislike(0)
 3. ma nek odaju to im je posa

  Like(0)Dislike(0)
 4. Sto više izmišljaju to brakovi kraće traju¸obični malograđani i kompleksaši

  Like(3)Dislike(0)
 5. to je samo cirkus za kratko

  Like(0)Dislike(0)
 6. Bla

  Like(0)Dislike(0)
 7. idu u p.m.

  Like(0)Dislike(0)
 8. Kakve veze imaju te fotografije sa svadbom?
  Apsolutno nikakve!

  Like(1)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.