Mladenci iz Imotskog kreatori najorginalnije pozivnice za pir

Mnogi se potrude biti orginalni kada je u pitanju vječanje, ali ovaj par je otišao korak dalje

Pred vjenčanje mladenci se trude biti što kreativniji u organizaciji jednog od najvažnijih dana u životu. Tako se mnogi potrude oko raznih sadržaja kojima žele zabaviti svoje goste, a mnogi posebnu pažnju pridaju pozivnicama.

Jedan par iz Imotskog se odlučio za korak dalje u izradi pozivnica, pa su tako kreirali pozivnice u obliku uplatnica. Fotografiju jedne takve pozivnice za vjenčanje objavila je Facebook stranica Dnevna doza prosječnog Dalmatinca.

5 komentara

 1. što je ovome naraštaju samo natjecanje tko će iskazat veću glupost,neznanje ,nebitnost,bolje rečeno bijedu i jad samog sebe i želi da to bude opće “oduševljenje”
  Bože budi milostiv ovim i svim budućim mladencima da znaju važnost sakramenta braka i da o tome misle.

  Like(26)Dislike(1)
 2. koji debilizam, imoćani uz dužno štovanje, nastavljaju biti oni pravi pravcati PROSJACI – bili i ostali – pa čovječe stvarno ciganija žešća — em što su u njih priko grane svadbe tj.večere katastrofa – u usporedbi s našim – kad sam bio zadnji put u Imotskom u svatovima – pitam konobara (kojeg sam se doobro načeko da dođe) – koje vrste vina imaju ? Čovjek me zableznuto pogleda ono u smislu jesam li normalan – kakvo je to pitanje, ima samo jedna vrsta vina koja se pije u svatovima — a ostalo isto — nema peksimeta moćnih, nema pita, nema više vrsta juha, nema roštilja, nemaju izbora kolača, janjetina lošija 10puta nego u nas – pametnom dosta – i još k tome – stolica duplo skuplja nego u nas – o čemu bollan pričamo — ciganija bila i ostala –

  Like(12)Dislike(2)
 3. capt. Jean-Luc Picard

  seljakljuk teški

  Like(4)Dislike(1)
 4. Potpisujem sve napisano

  Like(5)Dislike(0)
 5. Svaka cast za ovo komentirano, posebomise svidio prvi komentar”blagoim se sucim se dice”

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.