Mladenci žele napraviti svadbu bez alkohola

Jedan par iz Srbije je na internetu pokrenuo lavinu komentara kada su napisali kako razmišljaju o tome da svadbeno veselje upriliče bez alkohola.

Naravno, dobili su more različitih komentara, a većina je bila protiv ovakve odluke, dok su neki mišljenja da bi to bila odlična i originalna ideja.

Istina jeste da alkohol čini veliki dio slavlja i da može učiniti da veselje bude na visini zadatka, ali isto tako može negativno utjecati na uzvanice i izazvati neugodnosti, piše B92.

Spomenuti par razmatrao je da vjenčanje napravi bez alkohola jer većina prijatelje može popiti na litre alkohola pa se boje da bi moglo da dođe do ekscesnih situacija.

Dosta komentatora ih je podržalo u ovoj ideji rekavši da gosti mogu preživjeti jedno slavlje bez alkohola. Jedan korisnik napisao je kako je baš ovog vikenda bio na jednoj svadbi bez alkohola i da se nije dobro proveo.

https://www.youtube.com/watch?v=kVb6kaQe9KU

4 komentara

 1. hvala Bogu ima normalnih ljudi koji znaju što je istinska radost.

  Like(5)Dislike(1)
 2. Tu bi bila stolica onda oko 15km ????

  Like(1)Dislike(3)
 3. Napokom da čujem nešto pametno

  Like(2)Dislike(0)
 4. E da mi je i te svatove vidit. Pa Isus je u svatovima pritvara vodu u vino da ljudima ne bude dosadno, a oni ce nešto glumit i svatove bez alkohola, glupost.

  Like(2)Dislike(1)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.